Vi i Skien frisbeeklubb ønsker å være en klubb for alle i alle aldre. Her får man god mosjon og man kan konkurrere mot noen av Norges beste frisbeekastere.

Som medlem får du dine onsdagsgolf resultater publisert på hjemmesiden, mulighet til å delta på nasjonale konkurranser, klubbkort på G-Max der vi får gode prosenter, være med på klubbmesterskap og spillerfest samt at du hjelper klubben med midler som kan brukes til forbedringer av banen.

Pris:

Alle medlemmer 300 kr.

Vi har løsninger der medlemmer kan betale med Vipps, Kontant, Konto overføring eller Paypal. Du må huske å legge ved ditt fulle navn, fødselsnummer og adressen din ved betaling. Vi i klubben kan lage en konto for deg på minidrett, men er fint om du har en fra før av!

Her er link: https://minidrett.nif.no/

Har du problemer med å få til dette så kan du sende en mail til skienfrisbee@gmail.com. Der må du få med ditt fulle navn, fødselsnummer og adressen din.
————————————————————————————————————————————

Lisens
Skal du være med på Norgescup eller Norgesmesterskap i år må du også betale spillerlisens. Ansvarlig for dette er Harald Tønnes. Kontaktinfo finner du under styret. Denne koster 200 kr for et helt år. Spiller du uten lisens så venter det en bot på til sammen 1200,- og resultatet ditt blir strøket. I lisensen ligger det gode forsikringsvilkår.

Velkommen som medlem!