Ukesgolf

Hver onsdag fra sent i april/tidlig mai til tidlig oktober har vi en konkurranse i parken. Vi starter kl 18.00. Møt opp litt før da det tar noe tid å dele inn grupper. Her møtes alle (de som har tid) medlemmer og ikke-medlemmer til en (u)høytidelig duell om seieren.

Generell info

Det vil spilles i fem klasser: Open, Dame, Junior, Viderekommen og Nybegynner.

  • Open vil være for dem som på snitt kan gå fra +5 og bedre jevnlig.
  • Viderekommen vil være for dem som på snitt kan gå fra +5 til +20.
  • Nybegynner vil være for dem som er nye i sporten og ikke forventer å gå bedre enn +20 eller mer i snitt over en sesong.
  • Dame er, ikke overraskende nok, for damespillere.
  • Mens junior vil være for dem opp til 18 år.

Vi benytter Disc Golf Metrix til å føre score, og det innebærer at man må opprette en konto og melde seg på til ukesgolfen.

Hver gang har vi noe som heter “closest to pin (CTP). Det betyr altså at det er om å gjøre å komme nærmest ett bestemt hull. Det koster 10 kr å være med og vinneren stikker av med alle pengene.

Vi har også noe som kalles ace-potten. Det er altså en hole in one-pott. Denne koster også 10 kroner å være med på. Det er, som alle vet, ganske vanskelig å få til, så om ingen ace-er så går potten videre helt til noen vinner den. Er det flere som ace-er på samme runde så deles potten. Vi vil også legge til at klubben holder tilbake 25% av potten så vi har noe å starte med neste gang. Dette er en vanlig praksis og gjøres som nevnt så vi alltid har noe igjen i potten.

Det stilles ikke lenger krav om å være medlem av en klubb for å komme med på sammenlagten, men det naturlige vil være å melde seg inn i en klubb om man har stabilt oppmøte. Det naturlige for dem som spiller her i Skien vil så klart være Skien Frisbeeklubb, og om man vil melde seg inn, så kan man finne mer info om dette her: Bli medlem.

Sesongen avsluttes med klubbmesterskap hvor vi holder en avslutningsfest på kvelden.

Gamle resultater