Onsdagsgolf

Hver onsdag fra sent i april til tidlig oktober har vi en konkurranse i parken. Vi starter kl 18.00. Møt opp litt før da det tar noe tid å dele inn grupper. Her møtes alle (de som har tid) medlemmer og ikkemedlemmer til en (u)høytidlig duell om seieren. Alle som vil kan altså delta, men for å komme på sammenlagtlisten så må du ha betalt medlemskap i klubben. Dette kan du gjøre ved å trykke her.

Hver gang har vi noe som heter “closest to pin (CTP). Det betyr altså at det er om å gjøre å komme nærmest ett bestemt hull. Det koster 10 kr å være med og vinneren stikker av med alle pengene.

Vi har også noe som kalles ACE-potten. Det er altså en “hole in one” pott. Det koster også 10 kroner å være med på. Det er som alle vet ganske vanskelig å få til, så om ingen ACE`r så går potten videre helt til en vinner den. Er det flere som ACE`r på samme runde så deles potten. Vi vil også legge til at klubben holder tilbake 25% av potten så vi har noe å starte med neste gang. Dette er vanlig i noen andre klubber.

Sesongen avsluttes med klubbmesterskap med en avslutningsfest på kvelden.

Styret i Skien frisbeeklubb ønsker alle spillere en herlig sesong med masse godt vær og lite vind!:)