Onsdagsgolf

Hver onsdag fra sent i april til tidlig oktober har vi en konkurranse i parken. Vi starter kl 18.00. Møt opp litt før da det tar noe tid å dele inn grupper. Her møtes alle (de som har tid) medlemmer og ikkemedlemmer til en (u)høytidlig duell om seieren.

Vintergolf

Hver lørdag 2 uker etter sesongavsluttning frem til snøen tar overhånd, hvis ikke så bare fortsetter vi. Vi starter kl 12.00. Møt opp litt før da det tar noe tid å dele inn grupper. Her møtes alle (de som har tid) medlemmer og ikkemedlemmer til en (u)høytidlig duell om seieren.

 

Generell info

Hver gang har vi noe som heter “closest to pin (CTP). Det betyr altså at det er om å gjøre å komme nærmest ett bestemt hull. Det koster 10 kr å være med og vinneren stikker av med alle pengene.

Vi har også noe som kalles ACE-potten. Det er altså en “hole in one” pott. Det koster også 10 kroner å være med på. Det er som alle vet ganske vanskelig å få til, så om ingen ACE`r så går potten videre helt til en vinner den. Er det flere som ACE`r på samme runde så deles potten. Vi vil også legge til at klubben holder tilbake 25% av potten så vi har noe å starte med neste gang. Dette er vanlig i noen andre klubber.

Det vil spilles i fem klasser: Open, Dame, Junior, Viderekommen og Nybegynner.

  • Open vil være for dem som på snitt kan gå fra +5 og bedre jevnlig.
  • Viderekommen vil være for dem som på snitt kan gå fra +5 til +20.
  • Nybegynner vil være for dem som er nye i sporten og ikke forventer å gå bedre enn +20 eller mer i snitt over en sesong.
  • Dame er, ikke overraskende nok, for damespillere.
  • Mens junior vil være for dem opp til 18 år.

Om man vil komme på sammenlagten, så må man være medlem av en frisbeeklubb. Det naturlige for dem som spiller her i Skien vil så klart være Skien Frisbeeklubb, og om man vil melde seg inn, så kan man finne mer info om dette her: Bli medlem. For de som kommer fra andre klubber og er medlemmer der, så kommer de så klart med på sammenlagten her hos oss.

Sesongen avsluttes med klubbmesterskap med en avslutningsfest på kvelden.