Onsdagsgolf 20. mai

Onsdagsgolf 20. mai

Frisbeegolf er sunt, året… rundt? Eh… noe i den duren i hvert fall.

25 plastkastere (hvorav noen sikkert også gummi) møtte opp i dag til å kjempe om heder, ære og de gjeve poengene i skogen i Skien Fritidspark. Kun tre kan ta pallen. Eller, teknisk sett flere om man deler den, da. Været var litt smårusket. Ikke så veldig kaldt, men en sur vind var tilstedeværende under hele runden.

Klammis er i storform om dag og satser på nok en topp 10-plassering i Oslo til helgen. Han knuser all motstand og gjør en meget solid runde på -6, som holder til en klar 1.plass. Ronny tar 2.plassen med en godkjent runde på par, med litt opp og ned, men han spilte seg bra inn mot slutten. Så var det det jeg sa om delt pall, da. Jan-Henning gjør en sjelden visitt på pallen, og deler den med Erlend, begge på +2. Bortsett fra Thomas, så var det ikke så mye å skryte av resultatmessig, og man ser at litt surt vær og vind ikke passer godt for Skiensfolk. Eller, Sandefjord. Det kom en bil eller to eller tre derfra også.

CTP var i dag på hull 8, og den tok Mr. Leftie, Fredrik Jore. Eller bare Joris som jeg vet han populært kalles blant venner. Eller kanskje ikke, men det synes jeg alle burde begynne med. 150 kroner ble det av det, og da blir det middag i morra også. Knallers!

På sammenlagten er det små endringer; Klammis fortsatt på topp med 183 poeng, men bare knepent foran Groa som bare ligger 6 poeng bak med 177 poeng. Peter enda knepenere (jeg tror ikke det er et ord) bak der igjen og bare ett poeng bak groa med 176 poeng. Lars og Ronny deler 4.plassen med 166 poeng, og Ole Einar faller ned til en 6.plass med 162 poeng. Tor-Erik klatrer opp til en 7.plass med 157 poeng, Jørn klatrer også til en 8.plass med 138 poeng. Og Tim og Jonas tar de to siste topp 10-plasseringene med henholdsvis 136 og 133 poeng.

Golf også neste uke, regner jeg med. Har i hvert fall ikke hørt noe annet. Oppmøte er som det skal være 17:45 med oppstart 18:00.

10 kroner til CTP- og 10 kroner til ace-potten kan også gjøre det litt ekstra spennende om du er av den evertyrlystne typen. Og kanskje det er DU som blir like heldig som Joris og stikker av med potten neste gang!

Vel møtt!

 

 

Resultater finner du her.