Onsdagsgolf 13. mai

Onsdagsgolf 13. mai

Ja vel, du, så var vi her igjen! Det spilles som oftest golf, og det skjer som oftest på onsdager i Skien.

20 møtte opp i litt småusikkert vær, og jaggu skulle det komme noen gode skurer i dag også. Det varte heldigvis ikke så lenge, og det kom ikke så mye regn heller når det først satte i gang, men uansett mer enn nok til å gjøre det meste vått. Men, the show must go on, som det heter. Det blåste i hvert fall ikke noe spesielt i dag, så det var et stort pluss.

Groa har fått smaken for seier i år og tar sin andre ukesseier med en ganske klar seier på -4. Preben gjør en sjelden visitt og tar 2.plassen på -1. Jonas og Tor-Erik deler den siste pallplassen på par. The usual suspects i form av Ole Einar, Peter og Ronny uteble i dag.

CTP var på hull 6, men det var ingen som tydelig hadde markert noe som helst der og heller ingen som sa noe om hvem som hadde tatt den, så nok en gang aner jeg ikke hvem som tok den. Du får si i fra om du føler du var nærme nok til å vinne den. Bortsett fra deg, Groa. Du lyver bare.

På sammenlagten er det ganske kaos akkurat nå. Jeg får ikke formelen til å virke uansett hva jeg prøver, men jeg skal se på det og se om jeg får det til. Bare ved å regne litt kjapt i huet, så skal Groa lede med 145 poeng, Peter skal være på 2.plass med 138 poeng og Klamis skal være på 3.plass med 133 poeng. Nedover gidder jeg ikke regne på akkurat nå, men jeg skal se om klarer å få fiksa det ganske snart.

Vi kjører golf også neste uke, da til ny fast tid som er klokka 18, med gruppeinndeling og alt det praktiske klokka 17:45 (helst). 10 kroner til begge pottene kan også være gøy, så hvorfor ikke ta sjansen og bli med på det også.

Vel møtt skal du være!

 

 

Resultater finner du her.