Onsdagsgolf 22. april

Onsdagsgolf 22. april

Sommerlige forhold ute på banen i dag, og 24 golfere visste å utnytte seg av det.
Standard format med de første 18, og med et par overraskelser på et par av hullene.
Dette skulle vise seg å være en flunkende ny teepad på hull 11 og en mando på nye hull 13 hvor man må til venstre for det første treet.

Det skulle ikke bli så mye konkurranse om seieren i dag og Peter knuste alle med en overlegen runde på -10! Vi har kun sett Fornes og Johnsen i sine glansdager kunne matche dette tidligere.
Lars og Tor-Erik går også godkjente runder og deler den siste pallplassen med runder på -2.

CTP var i dag på hull 9, og jeg må ærlig talt si at jeg ikke aner hvem som tok denne. Det var åtte spillere som hadde birdie her, så jeg regner med at må være én av dem. Dere får bare skrike ut, så skal vi få ordna det.
120 kroner ble det i hvert fall på heltedåden. Toppers!

På sammenlagten skjer det også litt ting etter tre runder, og det er Ole Einar og Lars som deler 1.plassen på 90 poeng hittil.
Peter kryper opp til en 3.plass, bare 2 poeng bak ledelsen, og Thomas heller ikke langt bak der på 4.plass med 83 poeng. Og snikende bak der igjen finner vi Groa på 82 poeng. Ronny på 76 poeng på 6., Jonas på 7. med 75 poeng, Tim på 8. med 74 poeng. Og de to siste topp 10-plasseringene er Jørn B. på 66 poeng og Olav på 62 poeng.
Det er mange runder igjen, så det blir nok litt fort litt endringer utover sesongen.

Golf også neste uke til vanlig tid. Oppmøte helst 16:45 og start klokka 17:00.
Husk 10 kroner til CTP og 10 kroner til ace. Plutselig er du litt ekstra heldig og plutselig sitter du med noen ekstra grunker i lomma.

Vel møtt!

 

Resultater finner du her.