Onsdagsgolf 15. april

Onsdagsgolf 15. april

Så var det onsdag igjen, da! Du, som tida flyr!

27 ivrige plastkastere møtte opp i dag for å spille om de gjeve poengene. Forholdene så ut til å bli ganske så fine i dag, men vinden skulle ta seg ganske bra opp i løpet av kvelden og det ble litt… skal vi si, interessante forhold på noen av hullene. Spesielt de første 7.

Men, Ole Einar lot seg ikke påvirke nevneverdig av dette og klinket til med seier i dag med en runde på -5. Som visstnok også er personlig beste. Storartet! Marius C. tok 2.plassen med en solid runde på -4, men han er fortsatt ikke medlem av klubben, så da er det 45 forspilte poeng. Lars og Jonas får heller dele de 45 poengene, og de deler også den siste pallplassen med runder på +2.

CTP var i dag på hull 4, og jaggumeg nok Ole Einar denne også og ble 140 kroner rikere på heltedåden! Fenomenalt!

Siden vi nå stryker annenhver runde, så har vi allerede strøket den første runden for året. Groa og Ole Einar deler foreløpig 1.plassen med én seier hver, og bak der deler Klammis, Lars og Jonas 3.plassen. Alle med én 2.plass hver. Peter, Jørn, Ronny og Tim deler 6.plassen, og den siste topp-10-plasseringen med 38 poeng, hvorav alle har én 4.plass hver.

Men, det er fortsatt tidlig i sesongen, og det vil nok også bli en del endringer framover. Kan aldri se for meg at Groa klarer å holde det nivået der gående. Eller kan han? Den som lever får se! Vi venter også spent på retur av fjorårets mester, Lids.

Golf også neste uke. Oppmøte absolutt senest 5 minutter før, helst 15 minutter, men jeg vet at det kan bli litt trangt med tiden når vi begynner klokka 17. Planen er ikke at vi begynner med gruppeinndelingene klokka 17, men at det første kastet på gruppene skal gå klokka 17.

Jeg må nesten avslutte med å være litt seriøs og si at om dere tror dere blir litt forsinket, så gi gjerne beskjed til noen. Det ble ganske styrete i dag når så mange kom så sent og vi allerede hadde delt inn gruppene. Og om dere ikke har rukket å komme før tida, så ikke driv på med putt- og innspilltrening mens vi holder på å dele inn gruppene.

Og helt til slutt, skriv gjerne inn det fulle navnet deres, spesielt om dere er nye, eller kommer utenbys fra. Jeg kjenner navnet på de aller fleste i klubben og nærliggende klubber, men det er ikke alltid like lett å vite hvem som er hvem når flere heter det samme. Husk også å huke av på rutene på scorekortene om dere er med på CTP og ace, så slipper jeg å tippe hvor mye det er i premie for hver gang.

Sånn! Håper ikke jeg hørtes altfor sinna ut; jeg er egentlig veldig glad i dere. Ikke alle, da, men de fleste av dere. Nei da. Eller? Nei da.

Takk for denne gang, så håper jeg vi snakkes neste onsdag!

 

Resultater finner du her.