Onsdagsgolf 8. oktober

Jasså, gitt! Jaggu ble vi ferdige med onsdagsgolf for i år også. Ikke verst bare det.

Siste onsdagsgolf for i år, og selv i oppholdsvær (utrolig nok etter skikkelig ruskevær og syndeflod på tirsdag), så møtte bare 12 opp. Litt labert i forhold til at det er siste golf for året, men det var vel kanskje at vi flyttet starttida til 16:30 som gjorde utslaget for de fleste.

Vi gikk samme sløye som sist; 1-18 med hull 27 slengt inn på slutten i mangel på en komplett 18-hulls-sløyfe.

Ronny og Lids kjempet om dagens førsteplass helt til siste hull. Der fikk Ronny par og Lids prøvde ambisiøst å komme over for birdie og en sjanse på seieren. Første kast gikk ikke over, så da måtte han nøye seg med en 5-er. Ronny tok seieren i dag på -6, og Lars spilte en veldig god runde, bortsett fra at han fikk en bogey på det siste hullet. Det ble uansett en veldig fin runde på -5 og tar med det 2.plassen. Lids endte til slutt på -3 og tar dagens siste pallplass. Ellers var det ingen andre som gikk under par, og det spriker faktisk ganske bra nedover fra pallen.

CTP på hull 1, og det er ikke godt å si hvem som tok den, for alle hadde glemt det da jeg samlet inn scorekort, så om noen vet noe, så si gjerne i fra. Det skal bli 80 kroner til vinneren, og det holder jo til en seierspizza og noen Bugg. Superdupert!

Ingen ace i dag, men Ronny var i metall på vannhullet, så det må vel sies å være dagens nærmeste.

 

Alle 30 runder er nå ferdigspilt og vi kan avsløre at den endelige topp 10 blir som følger:

1. Kjetil Lidsheim

2. Andre Johnsen

3. Peter Lunde

 

4. Ronny Andersen

5. Terje Eriksen

6. Jørn B. Sand

7. Eirik Groa

8. Thomas Klamerholm

9. Lars H. Larsen

10. Ole Einar Aasheim

 

Lars lå forøvrig på 11.plass før i dag og sniker seg forbi både Ole Einar og Marius og hopper inn på 9.plass. Den eneste endringen ellers er at Jørn og Groa bytter plass. Vi gratulerer og gir en liten klapp på skuldra til alle som klarte årets topp 10, og en litt større klapp på skuldra til Lids, Johnsen og Peter med pallplasseringer, og en EKSTRA stor klapp til Kjetil Lidsheim som offisielt er Skien Frisbeeklubbs mester for 2014!

 

Altså ingen flere ukesgolfer i 2014, men vi starter i 2015 så snart snøen har smeltet og vi har stilt klokka mot sommertid.

Det har vært gøy og vi håper dere har satt pris på alle innlegg og arrangeringer for 2014!

Lørdag 11. oktober er det KM og vi begynner klokka 10, men obligatorisk oppmøte senest 9:30! Det er en begivenhet som burde fåas med seg, og kan vel kanskje bare toppes av VM-finalen i fotball. Kanskje ikke engang det.

Takk for i år, så sees vi forhåpentligvis til neste år!

 

 

Resultater finner du her.

 

That's all folks