Klubbmesterskap 2014.

Hvem blir den heldige som kan kalle seg klubbmester i Skien i 2014?

 

Om tre uker, altså 11 oktober skal klubbmesteren i Skien frisbeeklubb kåres. Dette har vist seg å være den morsomste turneringen i året. Hvem vinner golfen og hvem vinner puttingen? Noen forslag kommer under informasjonen om dagen:

Dato og klokkeslett: 11 oktober klokken 10.00.

Vi spiller alle banes hull. Vi kjører golfstart fra hull 1. Grupper ropes opp klokken 09.45. Etter 8 hull (Z-elektro hullet) stopper alle. Der skal det deles opp i nye grupper etter score og muligens klasser.

Før vi starter opp blir det KM i putting på kurv 8.

Alle grupper spiller frem til vannhullet. Etter vannhullet blir det igjen delt inn i nye grupper etter score.

Det koster 100,- pr spiller og vi ber ALLE ta med kontanter. Helst 100-kronerseddel.

Etter KM kan de som vil gå inn i velvære i fritidsparken.
På kvelden blir det avslutning i Kulesbua med pizza, brus og premieutdeling. Her skal KM mesterne feires, sammenlagten skal deles ut, årets komet skal kåres og det vil bli noen andre småpremier.

KM er åpent for alle, men kun klubbens medlemmer kan vinne premier. Festen er kun for klubbens medlemmer.

Vi ber også klubbens medlemmer vise hensyn til alkoholkonsumet da vi har yngre spillere i klubben.

 

Open:

Lidsheim: Har for alvor fått opp dampen og formen har vært stigende i ett par måneder nå. Har los på førsteplassen på sammenlagten. Nesten bare et oppmøte fra Andre kan stikke kjepper i hjulene for Kjetil.

Klamerholm: Har startet poengfangsten etter et vellykket opphold i Thailand. Det ryktes om at han jobbet mye med putteteknikken i Østen. En veldig fin 3.plass i Kristiansand Open, og veldige mange gode runder i år gjør han til en soleklar pall-kandidat.

Andre Johnsen: Har hatt en strålende sesong. 2.plass sammenlagt i NC, to seiere i NC og 13 av 17 seiere på onsdagsgolfen. Tar han turen hjem fra Stavanger en onsdag så er pokalen hans! Andre er nok den største favoritten i år, men det var han vel kanskje i fjor også?;)

Peter: For et år. Han har vunnet 2 av 3 NC han har stilt opp i juniorklassen og endte på tredjeplass totalt. Han har vunnet 3 onsdagsgolfer i år i tillegg til Kristiansand Open! En kommende stjerne!

Terje: Alle unner Terje å vinne! Det gjør vi hvert år. Men hvert år blir vi skuffa. Men i år har vi trua. Han har ikke vunnet noen golfer i år, men han har en del pallplasser. Han har også klart et viktig mål i år. Han slo Groa i en turnering. Så uansett hvordan det går i KM så er han fornøyd!

Larson: Er alltid med i toppen på onsdagene. Ikke vært så mye med på onsdagene i år grunnet skole, men plasseringen hans på lista sier noe om hvor god han er! Har en nydelig forehand som passer banen fint. På en passe god dag vinner Lars KM.

Marius: Gutten med lengre armer en Michael Jordan i Space Jam vet å prikke formen. Har spilt veldig bra de siste månedene og har eagle som bankers på hull 10! Kan spille veldig godt, men har også en tendens til å brenne litt opp. Vi håper spillerne i gruppen hans har med seg mye vann om han må slukkes!

Jonas: Vinner av NC sammenlagt i år. Vant en NC og debuterte i EM! En kjempesesong. Vært med på masse turneringer i år. Håper du har takket familien din!?;) Jonas og Peter kommer til å kjempe om seieren om de stiller i juniorklassen, men de er så gode at de velger nok å stille i open.  

 

Master:

Ronny: Fjorårets “the double” vinner har i år fått sin egen klasse. Akkurat for øyeblikket er han stor favoritt. Vært veldig lite regn i år så da må han ta til takke med det som ser ut som en fjerdeplass på sammenlagten.

Kolli: Spiller ikke så mye, men han sitter ved spakene på NSB togene. Der har han til stadighet veldig mye tid til å trene (fordi togene står HELE tiden). Er en humørspreder og en spiller som kan gå veldig gode runder. Alt annet enn pallen er skuffende.

Jan Henning: Mast mye om å få master-gruppe i KM og nå kommer den. Derfor bør du finne formen og kaste deg inn på pallen. Og til hans fordel: Vepsene har stort sett forlatt jorden for i år!

Harald: Blitt far og mye tid går med til dette. Litt synd for Harald er en veldig fin fyr som kan gå gode runder. Vi tipper at det blir en kamp mellom de tre sist nevnte om 2 og 3. plassen.

 

Junior:

Hvor skal vi begynne? Vanskelig og si hvem som stiller i juniorklassen i år. Mange av de er så gode at de velger å spille i open. Om Jonas eller Peter stiller i junior i år så vinner en av de. Det er vi ganske sikre på!

Erlend: Vant KM i fjor, slitt med kyssesyke i 3 måneder nå, men formen er på bedringens vei. KM kommer kanskje for tidlig, men vi håper du blir frisk og får gjennomført KM i år.

Preben: Fjorårets KM vinner av putting. Han spiller stort sett stabilt og spiller han stabilt godt i år så er han en favoritt.

Vebjørn: Lars Monsen sin faste turpartner kommer innom onsdagsgolfen i ny og ned. Tar stort sett med seg pengene fra CTP hver gang han stiller opp. Om han tenker at det er CTP på hvert hull kan han vinne juniorklassen.

Fredrik: Gutten med den lange kroppen har en veldig god teknikk. Kaster han dit han tenker hver gang så blir dette et godt KM for han.

Olav: Klubbens laveste spiller, men med en teknikk og temperament som slår de fleste er dette en “coming star”. Er stort sett på alle golfer. Nå skal det sies at han ikke har en sjanse til å vinne KM i år! Her var vi ikke frekke, men vi vet at han dessverre er i Berlin når det er KM.

Sondre: Startet å spille for fullt i år. Har noen kast opp til toppen enda, men han er veldig ivrig og er på alle golfer. Han har mange år igjen og Skien kan glede seg over han i mange år!

 

Vi har sikkert glemt mange, men da kan dere kommentere under på facebook om dere har noe å legge til!:)