Nyhetsbrev. Intervju med Terje Eriksen.

Hva skjer egentlig med klubben vår. Ligger den brakk eller skjer det ting i kulissene? Vi tok en prat med lederen, Terje Eriksen for en oppdatering.

Hei Terje! Vi har kommet til februar. Er klubben i vinterdvale?

Nei, det vil jeg ikke si. Ja, det går lenger mellom hver gang mann tenker på frisbee, men noe blir også gjort. Som for eksempel at vi trener inne i Hydrohallen på søndager.

Noe nytt på klubbfronten da?

Masse egentlig! Først må jeg si at jeg er glad vi fikk inn Eirik Groa i styret. Det har hjulpet meg masse! Jeg føler selv jeg har gjort mye bra for klubben, men det er også ting jeg ikke er noe god på. Der kommer Eirik inn og utfyller meg.

Som for eksempel?

Det første vi tok tak i var å profesjonalisere klubben. Der har jeg sviktet mye. Jeg har mye engasjement, men er en svime når det gjelder papirer! Eirik fikk organisert klubben, opprettet en klubbkonto og fått oss inn på grasrot karusellen til Norsk tipping. Endelig! Så en oppfordring til medlemmene, støtt klubben din!

Fantastisk! Dette var nye ting for oss.

Vi har også blitt enige om å holde et styremøte snart og invitere noen fra idrettskretsen som kan lære oss å drive klubben på en forsvarlig måte. Det kan bli spennende.

Ser ut til at det har blitt tatt tak altså. Andre ting?

Ja jeg jobber med en sak. På siste medlemsregistrering så fant vi ut at Skien frisbeeklubb kun har 38 betalende medlemmer. Kraftig tilbakefall altså. Det er rett og slett ikke godt nok! Derfor må det gjøres tiltak. Et av disse er å arrangere en discgolfclinic i Skien, i tett samarbeid med skien fritidspark og media, for å skape blest om klubben og sporten. Dette vil da bli åpent for alle! Nå skal det sies at dette er i startgropen av planleggingen, men jeg håper det lar seg gjøre.

Jøss, da er det mulighet for alle å lære noen triks? Hvem kommer?

Ja meningen er at alle som ønsker kan komme og lære litt mer om sporten. Hvem som kommer? Nei det er det for tidlig å si noe om. Jeg kan si at det er gode spillere jeg har pratet med!

Vi får vente å se altså. Noe annet?

Ja som alle vet har hjemmesiden vår fått en uventet knekk. Nå blir det jobbet med den nye av blant annet Jørgen, så vi håper den er fult opp om ikke så altfor lenge. I den forbindelse har jeg tatt tak i en sak jeg har brent for lenge. Logo. Jeg savner at vi i klubben har en logo vi alle kan identifisere oss med. En logo som forteller oss noe om klubben og plassen vi bor. Jeg har kontaktet Martin Noreng og satt han på saken. Da er det bare og vente i spenning!

Ja det er på tide. Vi er litt lei av å ha Andre på alle forsider. Noe du ønsker å si til slutt?

Nå er det naturlig at Andre får litt ekstra fokus synes jeg. Han er jo Norgesmester og det skal vi være stolte av! Men vi trenger en logo som alle kan identifisere seg med. Ellers vil jeg oppfordre alle til å ta turen ut til Hydrohallen på søndager!

Da takker vi Terje for oppdateringen og håper vi som klubb øker vår medlemsmasse samtidig som vi tar vare på de vi har!