Onsdagsgolf 7. mai

Kaldt og surt i dag, men det stoppet likevel ikke 17 golfere fra å møte opp i dag. Det duskregnet nesten gjennom hele runden, men det var ikke akkurat noen syndeflod. Vått var det, da, så det gikk mye tid til tørking av disker.

Vi kjørte samme sløyfe som sist med front-mid med tre nye hull på midten og uten OB-øya, altså 20 hull.

 

Johnsen svippet innom, men bestemte at han ikke skulle spille grunnet litt bading som hadde gitt ham en forkjølelse. Og da lå det i grunn åpent for de fleste andre å stikke av med seieren i dag.

Peter er i farta for tida, og ikke bare tok han delt seier med Johnsen sist, men han vant også junior i Bergen Open i helga. Og jaggu vant han onsdagsgolfen i dag også på -5! Snakk om talent!

Ronny trives tydeligvis best i regnet, og gikk på en fin-fin runde på -4. Brobakken skimtet også til i dag og tok tredjeplassen på -3.

Klamer er også tilbake fra sydligere strøk og tok turen innom. Litt for lite kasting i det siste, kanskje, men det ble likevel en godkjent runde på +3.

 

Johnsen er forsatt suveren alene på tronen, og kan faktisk koste på seg to fravær til før han ikke har flere 50-poengere å ta av. Lids ligger fortsatt på 2., men han skal passe seg nå, for nå kommer Peter i rakettfart og ligger bare 2 poeng bak ,og overtar dermed 3.plassen fra Terje som faller ned på en 4.plass.

 

CTP var i dag på vannhullet, som er hull 19 nå, tidligere 17. Eller noe sånt. Alle vet hva vannhullet er. Det er der det var CTP. Den tok i hvert fall Groa og ble 130 kroner rikere på dåden sin. Snasent!

 

Onsdagsgolf også neste uke, og uka etter der, og uka etter der osv. Klokka 18 er ny standardtid nå. Veldig fint om dere møter opp 10-15 minutter før så vi får delt inn gruppe til start klokka 18.

Vi få håpe på litt bedre vær neste onsdag. Vel møtt i hvert fall!

 

Resultater finner du her.