Onsdagsgolf 16. april

Hull 1Onsdag og golf, som vanlig.

Ikke så aller verst temp, litt sur vind, men ikke noe som skulle bli altfor avgjørende på en nokså god dag.

Selv om det er påske, så setter ikke det noen demper for iveren her i Skien og hele 21 stykker møtte opp til dagen golf. Det har stabilt ligget over 20 spillere per golf i år, og det liker vi!

Johnsen er ustoppelig og dro inn nok en seier i dag på -6. Færaas spilte en veldig god runde, og kom like bak på -5. Peter tok den siste pallplassen med -2.

CTP var i dag på hull 9, og den tok Jørn B. og tjente hele 130 kroner på den fenomenale heltedåden. Knallers!

På sammenlagtlista er det ikke så store endringene; Johnsen fortsetter å sanke 50-poengere, og virker uslåelig for tiden. Lidsheim holder stand på 2.plass med bare 15 poeng opp til Johnsen på første, men Johnsen har også to 50-poengere å ta av, så han er uansett sikret 1.plassen noen uker femover. Terje fortsetter å spille solid, og holder avstand på 3.plass. Færaas sniker seg forbi Peter i dag med ett poeng og overtar dermed 4.plassen.

Resultater finner du her.

Onsdagsgolf også neste uke, og det er oppmøte som vanlig på hull 1 ca. 15 minutter før start, altså klokka 16:45. Vi fortsetter med å starte klokka 17 ut april og begynner ikke klokka 18 før den første golfen i mai som er 7. mai.

Vel møtt, alle som en!