Onsdagsgolf 11. september

Dagens stikkord: høyt nivå!

21 golfere møtte opp denne overskyede og litt fuktige ettermidagen/kvelden, hvor front-mid var dagens sløyfe.

Og det skulle faktisk bli en voldsom kamp om seieren i dag, for med en solid runde på -2, måtte man faktisk nøye seg med en 6.plass. Ronny, som har vært litt av i det siste, tok seg virkelig sammen i dag, og dro i land en etterlengtet 50-poenger på en fremragende -8-runde! Bak der fulgte Mini på -7, hvor noen så optimistisk hadde skrevet “Ny banerekord ? ? ?” på scorekortet. Dessverre, men Ronny har i så fall den da. Lidsheim holder også koken for tida og tok en god 3.plass på -5. Hederlig innsats av Klammis på -4 også, men det holdt ikke helt opp til pall denne gang.

Ronny har nå tatt over ledelsen på sammenlagten, i fravær av Herr Johnsen, og leder nå med 22 poeng. Dette kan holde faktisk holde helt inn. Andre har i hvert fall nødt til å møte opp neste gang, ellers blir en 0-runde tellende. Lars skal også passe seg litt om han vil beholde 3.plassen, for nå er det faktisk fem ganger siden han har vært her, og Lidsheim ligger og sniker bare 27 poeng bak.

CTP var denne gang på hull 4, og den parkerte visstnok Terje “Kongen” Eriksen, og kan anse seg som den heldige vinneren av et Innova-håndkle og en Huk Lab-mini. Knallers!

Synes også det er veldig godt å se at det er så mange unge som møter opp på onsdagsgolfene, og ikke minst, som også spiller så bra! Det lover godt for Skien Frisbeeklubb i framtida!

Oppmøte er som alltid ved hull 1, klokka 16:45, eller inne i kantina om det regner. Vel møtt og greier!

 

Resultater finner dere her.

 

20130911_201631