Onsdagsgolf 4. september

Så var det jaggu onsdag igjen, da! 19 golfere møtte opp denne onsdagen, hvor mid-back var dagens sløyfe. Grunnet tidligere solnedgang enn det har vært tidligere, måtte vi se oss nødt til å begynne klokka 17. Altså én time tidligere enn hva vi vanligvis har gjort.

Det skulle ikke bli så mye konkurranse om seieren i dag, og Lidsheim tok seieren ganske komfortabelt på -6, foran Groa på -1 og der igjen Klammer’n på +1. Jeg har en mistanke om at de fleste har tatt seg en mental ferie, for det var ganske høye scorer i dag. Jeg snakker i hvert fall for min egen del.

CTP var denne gang på hull 27. Ganske langt bort til korv med  omtrent 125 meter fra tee. Denne tok Klammer’n med omtrent 10-12 meter til korv. Peter forsøkte seg, men gikk OB på første forsøk, men på andre forsøk, lå han omtrent 7-8 meter fra korv og klarte faktisk en 4-er selv med OB.

En del nye ansikter i dag også, og til og med noen nye fra sist som ble med også denne gangen. Det synes vi er flott!

På sammenlagten leder Andre fortsatt  på Ronny, men bare med 4 poeng. Lars har ikke vært her de siste fire gangene, men ligger forsatt på en 3.plass. Lidsheim har virkelig fått opp dampen, og ligger nå på en 4.plass.

Vi fortsetter med onsdagsgolf, vi! Oppstart ut sesongen vil være klokka 17, for det er faktisk ganske mørkt når vi er ferdige nå. Om dette kommer i konflikt med jobb og familie for noen, så er det bare å beklage, men det må nesten bare bli sånn.

Oppmøte blir da klokka 16:45 ved hull 1 ved klarvær, eller inne i kantina ved regnvær. Jeg tror egentlig vi har brukt opp regnværskvota på onsdagsgolfer for i år, for nå har det vært bra vær de siste 10 gangene. Men det er bare fint!

 

Resultater finner du her.

 

Solnedgang i skog