Onsdagsgolf 28. august

20 golfere møtte til denne overskyede onsdagsgolfen på en… onsdag. Gruppene ble delt inn etter sammenlagten i grupper på 4 og 4, og front-back var dagens sløyfe.

Det skulle vise seg å være veldig høyt nivå på dagens onsdagsgolf, så om man ville ta seieren, så måtte man nesten snuse på banerekord. Med bare 3 kast over par, havnet man helt nede på delt 12.plass. Sjelden så høyt nivå på en onsdagsgolf.

Tor-Erik spilte en makeløs solid og jevn runde og tok seieren på -7. Klammer’n bak der igjen, også på en veldig solid score på -5. Andre Johnsen hadde en ganske god runde på -2, og det ble 40 viktige poeng til sammenlagtlisten. Ronny hadde en litt dårlig dag og endte på +4, og fikk med det bare 18 poeng. Heldigvis for ham, så hadde han en 36-runde som sto som ikke gjeldende, så Andre tok ham da bare med 4 poeng. Men det kan bli 4 meget viktige poeng når det nå nærmer seg slutten av sesongen!

CTP var denne gang på hull 1, og den tok Groa, og vant med det en nydelig, rosa Buzzz. Kjempers!

Det begynner å mørkne til litt tidligere nå enn det gjorde i starten av sesongen, så det er nok stor fare for at vi må begynne onsdagsgolfen klokka 17 ut sesongen nå. Dette vil eventuelt bli bekreftet eller avkreftet før neste onsdagsgolf. Oppmøte er uansett 15 minutter før golfstart og som alltid ved tee 1 ved klarvær eller inne i kantina ved regnvær. Vel møtt, alle som en!

 

Resultater finner dere her.

 

Overskyapåtre