Onsdagsgolf 10. juli

Se der, ja! Det var endelig på tide med litt godvær! Sol, skyfri himmel og hele 28 golfere denne onsdagen. Dette er faktisk det første vi har sett til solen denne sesongen. Trist, men sant. Bare det fortsetter, så skal ikke jeg klage, altså!

Denne onsdagen var det front-mid som gjaldt og vi delte gruppene inn etter sammenlagtlisten.

Lidsheim spilte en veldig stabil og god runde. Helt bogeyfritt, så med sine 6 birdier endte han på -6 og tok en ganske klar førsteplass. Bak der fulgte Jørn på -3, og bak der igjen; Andre, Lars og Martin Høst på -2 på til delt tredjeplass.

På sammenlagtlista fortsetter også forspranget til Ronny å knappes inn og det er nå bare 40 poeng ned til Andre. Lars følger tett på med bare 6 poeng bak Andre igjen. Kanskje må Ronny ha regn for å spille optimalt? Kanskje det har vært det hemmelige våpenet hans? Andre har nok uansett fått litt blod på tann, og det blir nok en skikkelig innspurt nå som sesongen er halvspilt.

CTP var denne gang på hull 12, og den tok Lars. Knall!

 

Vi satser på mer godvær framover og fortsatt godt oppmøte.

Benytter også anledningen til å nevne KystTouren i Skien som er søndag 21. juli.

Registrering kan gjøres her. Det er en ganske uformell turnering, så påmelding er ikke obligatorisk, men settes pris på for å få en viss oversikt over antallet.

 

Og som alltid: Oppmøte klokka 17:45 ved tee på hull 1 ved klarvær eller inne i kantina ved regnvær.

Vel møtt!

 

Resultater finner dere her.

 

Sunshine