Onsdagsgolf 26. juni

Nok en onsdag og faktisk enda mer regn! Som de foregående ukene, så har der vært bra vær dagen før og dagen etter, men på onsdag kveld skal det absolutt regne! Det jeg merker mest er at jeg begynner å bli lei av å finne bilder av regnvær på Google, og at jeg begynner å utvikle svømmehud mellom tærne.

17 golfere møtte opp denne regntunge onsdagen. Jeg tror jeg bare dropper å nevne at det regner i innlegg fremover, egentlig. Det har blitt så vanlig at jeg heller nevner det om det ikke regner, som jo er mer uvanlig. Uansett, 17 golfere møtte opp til denne ukens onsdagsgolf, og det skulle bli hard kokurranse om poengene. Front-back sto på dagens meny, og det var mange golfere som ville vise seg at de var poengene verdig.

Lidsheim og Lars delte førsteplassen med -3 og bak der kom Tor-Erik og Jonas Pettersen på -1 og til delt tredjeplass. Ronny spilte en OK runde på par, men det holdt ikke til mer enn femteplass denne uken. Ikke bare regnet det, men det blåste også ganske heftig mot toppen av bakken, så -3 i slike forhold er imponerende!

På sammenlagten har Ronny fortsatt en ganske komfortabel ledelse, men Lars har begynt å spise litt innpå og ligger nå på en ganske komfortabel andreplass. Fra 7. til 9. skiller det faktisk bare 2 poeng mellom Lidsheim, Ole og Eivind som ligger på 229, 228 og 227 poeng!

CTP var denne gang på hull 9, og det ryktes at Andre tok denne ganske komfortabelt. Flotte greier, altså.

 

Onsdagsgolf også neste uke, til samme tid og samme sted som alltid: 17:45, inne i kantina ved regn og ute på tee ved hull 1 ved klarvær. Vel møtt, alle mann (og kvinner)!

 

Resultater finner dere her.

Regn igjen