Onsdagsgolf 19. juni

Nok en onsdag, gitt! Ukene går fort når man blir gammal, altså!

Værprognosene for følgende uke: mandag: sol, tirsdag: sol, onsdag: fint fram til rundt klokka 18, da skal det bøtte ned til rundt klokka 21, torsdag: sol, fredag: sol.

17 stykker møtte opp til nok en onsdag med elendig, miserabelt regnvær med våte disker og tunge sekker. Hadde jeg ikke visst bedre, så ville jeg ha tippa at noen sitter og styrer været og har det fryktelig gøy med å gi oss regn hver eneste onsdag.

Ronny var best i regnet nok en gang (funnet deg til rette, Ronny?), og håvet inn nok en 50-poenger med sin runde på -3. Lars og Lidsheim delte 2.plassen med -2.

CTP denne gangen var på hull 7, og denne hadde Daniel (som veldig gjerne ville ha en ny paraply i gave) helt fram til Lidsheim parkerte den som den siste gruppa på hullet. Nære på, Daniel, jeg vet du hadde veldig lyst på den CTP-en! Bedre lykke neste gang, som de sier 🙂

 

Ronny suser videre på sammenlagten, og foreløpig er ingen i nærheten av å hamle opp med hans stabile spill. Det er jevnt bakover, så fortsatt veldig åpent om de fleste plassene nedover.

 

Onsdagsgolf også neste onsdag til vanlig tid og sted: oppmøte klokka 17:45 inne i kantina ved regnvær (skal vedde på at vi snakkes der) eller ute ved tee på hull 1 ved klarvær.

Vel møtt i hvert fall!

 

Resultater finner dere her.

Mer regn