Oktober Open – November Edition

Oktober Open – November Edition

Hei sann!

Lenge sida sist, si!

Med diverse turneringer og litt tidsskjemaer som må passe her og der, så ble det en litt forsinket Oktober Open dette året. Oktober Open er for de som ikke kjenner til det en årlig pargolfturnering vi arrangerer her i Skien i slutten oktober.
15 par tok turen i litt tunge høstforhold. Noen gamle kjente og noen nye kjente.

Første runde var best shot og da kan man senke skuldrene litt og være trygg på at selv om man ha pælma den 70 meter ut i OB, så har man en partner til å redde deg. Det skulle det bli helt dødt løp mellom Ole Einar/Marius og Ronny/Klammer på -11. Chris/Gunnar var hakk i hæl på -10. De tidligere storhetene Svardal/Jossi var et lite stykke bak teten på -7.

Andre runde skulle det bli alternate og da blir det fort litt mer press og litt mer variasjon i resultatene. Det er opp til deg å sette det opp for partneren din pg det er opp til deg å sette putten. Man får ingen andre sjanse. Også i alternate skulle det bli helt dødt løp mellom duoene fra første runde, Ole Einar/Marius og Ronny/Klammer. Litt mer moderat denne gangen på -1. Men det betyr at vi får to par som går helt likt etter 36 hull og dermed skulle det bli omspill for å avgjøre tittelen. Ronny/Klammer skulle vise seg mentalt sterkest når det gjaldt og dro det i land og blir årets Oktober Open-mestere! Chris/Gunnar var igjen kun ett kast bak teten i alternate-runden og ender på par. Ingen andre kommer i nærheten totalt og det blir en meget komfortabel 3.plass.

Kuriosa best shot:

  • Til tross for best shot, så er det ingen som klarer å birde hull 6. Alle andre hull blir birdet.
  • Hull 15 er det letteste hullet og spiller på hele 0,8 under par i snitt.
  • Hull 15 blir birdet hele 12 ganger av 15 mulige. Resten får par.
  • Hull 9 er det vanskeligste, men spiller likevel bare på 0,4 over par i snitt.

Kuriosa alternate:

  • Til tross for alternate, så blir faktisk hull 6 birdet denne runden. Svardal/Jossi står for bragden.
  • Kun hull 9 og 14 går ubirdet.
  • Hull 15 er fortsatt det letteste for dagen og snitter på 0,4 kast under par.
  • Hull 9 er igjen det vanskeligste og snitter på 1,1 kast over par.
  • Hull 12 spiller til 2,9 i snitt på begge rundene.

Da er det vel bare å takke for denne gang og runde av årets sesong. Vinteren er rett rundt hjørnet, men vi snakkes vel nok plutselig, tenker jeg!

Hei så lenge!

Hei, hei!