Onsdagsgolf 15. september 2021

Onsdagsgolf 15. september 2021

Hei og hå!

Nok en onsdag har vært her og det begynner jaggu å bli høst nå. Nesten på tide, si. Forholdene var ikke skremmende bra, men vi har tross alt sett verre.

31 følte likevel for å ta turen denne onsdagen, hvorav 11 stilte i Open, 10 i Viderekommen, 6 i Nybegynner og 4 i Master.

Klammer har hatt en god greie gående den siste tiden, med en overlegen seier i VT-touren som var i helgen og nå også med delt seier på -4 sammen Chris Sunde som tar turen helt fra fagre Vestfold. Jostein Pedersen hadde 3 blemmer ellers var det en stabil og fin runde som holder til den siste pallplassen på -2.

I Viderekommen var det Joakim Tveitan som var akkurat litt mer stabil for dagen enn motstanderne og tar en knepen seier på +5 over Simen Otnes og Andreas “ace-kongen” “MilleR” Mathiassen på +6.

Elvethon-banden er alltid å regne med og Jonas hadde den beste dagen av dem i Nybegynner og tar med det seieren på +9. Frederik Melchiorsen velger å skvise seg inn mellom Elvethonene på +13, mens Espen tar 3.plassen på +14.

Jens Jarle viser virkelig at han mener alvor nå. Har et litt tungt midtparti, men ender likevel på en respektabel runde på +1. Kolli og Kjær deler på mesterlig vis 2.plassen på +6.

Kuriosa:

  • Hull 9 og 14 blir ikke birdet for dagen.
  • Hull 15 og 16 blir begge birdet 8 ganger hver.
  • Hull 15 er det letteste for dagen og spiller til 0,2 under par i snitt.
  • Hull 9 er det vanskeligste for dagen og spiller til 1,4 over par i snitt.
  • Hull 3, 11 og 15 har ikke mer enn bogey på hullet.
  • 20 av 31 hadde par på hull 10.
  • 7 av 11 i Open startet runden sin med birdie på hull 1.

Det begynner å bli styggjevnt på sammenlagten nå, og for første gang på lenge, så blir Henrik vippet av tronen og Klammer overtar med kun 3 kast. Det er også styggjevnt nedover. Olav er kun 6 kast bak Henrik nå og Marius er kun 5 kast bak Olav. Jonas står likevel i en kjempeposisjon til å ta det hele fortsatt, for han trenger bare en middelmådig runde på én av de siste ukesgolfene til å nærmest bli uoppnåelig for de andre.

Innleggen og Even hadde begge dårligere runder enn de hadde tellende, og Lars Halvor stilte ikke, så da blir det uendret i Viderekommen.

Jonas Elvethon leder fortsatt i Nybegynner og har begynt å få en solid luke ned til motstanderne. Det er, som det var på ukesgolfen, Frederik som lurer seg inn mellom Elvethonene og tar over 2.plassen kun 6 kast foran Espen.

Kolli leder fortsatt Master-klassen, med Verner et lite stykke bak, mens Jens Jarle virkelig lurer faretruende bak med oppmøte på 6 av de siste ukesgolfene.

Ingen damer stilte denne uken, så da blir det før; Charlotte etterfulgt av Tina-Christina og Kristine.

Golf skal vi vel få til neste uke også. Været har skiftet litt, så vi håper det ikke blir altfor gæli, som dem sier her i distriktet.

Vi snakkes ved! Hei så lenge!

Hei, hei!