Onsdagsgolf 1. september 2021

Onsdagsgolf 1. september 2021

Hei sann på deg!

August er over, september har kommet og vi beveger oss inn i den siste måneden med ukesgolf for året.

42 tok turen og alle klasser ble representert for dagen (bortsett fra Junior). 13 stilte i Viderekommen, 12 i Open, 8 i Nybegynner, 7 i Master og 2 i Dame.

Klammer klamrer seg fortsatt til håpet om sommeren, og det må jo sies at det var svært gode forhold denne dagen. Han visste å utnytte seg av dette og går inn til seier på -6. Marius gjør også en god figur, som det heter, og tar 2.plassen rett bak på -5. Chris Sunde tar turen fra vestfoldige strøk og tar den siste pallplassen i Open på -2.

Lars Halvor hadde litt opp og nedturer, men det ble ikke så verst likevel, og +3 holder til seieren i Viderekommen. Jørgen og Sindre syntes 2.plass er gøy og valgte å dele denne.

Fredrik Melchiorsen gjør sin beste runde hittil i år og deler seieren med en annen Gisholt på +9.

Sjelden har vi hatt så mange mesterlige herrer på en ukesgolf, og vi hadde faktisk hele 7 stykker. Jens Jarle viser nok en gang at han er eldst når det gjelder og tar seieren på -2. Verner hadde en tung start, men en god innspurt og tar 2.plassen på +1. Kolli hadde også en god innspurt, men hadde en stygg avslutning på hull 18. Det holder likevel til delt 3.plass sammen med Vidar på +4.

Charlotte og Tina-Christina stilte i Dame-klassen i dag, og det ble en grei seier til Charlotte med nøyaktig halvparten så mye over par.

Kuriosa:

  • Hull 8 og 9 blir ikke birdet for dagen.
  • Hull 15 blir birdet flest ganger or dagen med 12.
  • Hull 11 er det letteste for dagen og spiller til 0,1 under par i snitt.
  • Hull 5 er en gjenganger som det vanskeligste hullet og denne onsdagen er nok en uke inn i statistikken. Det spiller til 1,7 over par i snitt.
  • Hull 8 og 9 ble som sagt ikke birdet. De har også begge 20 bogeyer hver.
  • 8 av 12 i Open hadde birdie på hull 12.

Jonas har fortsatt til gode å være på en ukesgolf på de siste 5 ukene, og det begynner å haste litt nå om han ønsker å dra i land sammenlagtseieren. Han trenger dog kun én god runde for å ha en rimelig grei sjanse på seieren. Henrik får en strøket runde og poengsummen hans på 560 er uendret fra forrige uke. Olav gjør en mye bedre runde enn hans beste strøkne og holder på 2.plassen. Marius henger også godt med og har en brukbar luke ned til Tor-Erik på 3.plass. Klammer lurer dog rett bak med 8 av 10 runder tellende.

Jeg har ennå ikke fått noe svar på henvendelsen om hvordan bytte klasse, så da ble det tydeligvis Viderekommen resten av sesongen på Innleggen og Even. De har en grei luke på Lars Halvor, men det er fortsatt 4 runder igjen å spille.

Sigve overtar ledelsen i Nybegynner med eneste med nok runder tellende. Enrique faller dermed ned til en 2.plass, mens Elvethon-banden faller ned til 3. og 4.plass.

I Master er det mye den samme historien, og det er kun Verner som har vært på 10 runder hittil. Kolli har bedre snitt per runde, men er likevel på 2.plass. Det kommer nok fort til å endre seg. Jens Jarle har virkelig kommet i gang nå og har vært på de fire siste ukesgolfene. Kanskje har vi en utfordrer til den mesterlige tronen?

Selv med to damer på dagens runde, så utgjør det ingen endringer på sammenlagttabellen. Det er fortsatt Charlotte etterfulgt av Tina-Christina og Kristine.

Det blir nok fort flex ut sesongen. Det er flere grunner til dette, men de største argumentene er redusert smitte, vi har spilt 15 runder med dette formatet hittil i år og at det virker å være veldig populært og et format som passer mange.

Så da snakkas vi og sånn! Hei så lenge!

Hei, hei!