Onsdagsgolf 18. august 2021

Onsdagsgolf 18. august 2021

Dagen er onsdag, og tradisjonen tro, så blir det onsdagsgolf.

Forholdene var ikke så verst, men vi har sett mye verre. Mye, mye verre.

38 tok turen ut i skauen og opp i bakkene, og ned fra bakkene igjen. Det er ganske bra, men mulig var det noen av de gamle kjenningene som sto over grunnet ferie eller nettopp fordi det ikke lenger er ferie. Open stilte sterkest med 14, mens Viderekommen og Nybegynner begge hadde 11, og 2 mesterlige herremenn stilte i Master-klassen.

Tor-Erik hadde en ganske stabil dag på jobben. Ingen store oppturer eller nedturer, og det holder til seier på -2 for dagen. Klammer hadde alt i sin hule hånd før det siste hullet, men gikk på en trippelbogey. Det blir likevel -1 og delt 2.plass sammen med Grave.

Are Karlsen hadde skikkelig birdiebonanza i Viderekommen og tok hele 7 birdier. Det ble nesten like mange bogeyer, men det holder likevel akkurat til å sende han under par på -1. Lars Halvor og Sondre deler også 2.plassen på +1.

Sigve hadde den beste dagen i Nybegynner-klassen og tar seieren på +13. Jimmy er ikke langt bak og begynte å ta innpå mot slutten og ender på 2.plass på +16. Tett på der finner vi Aleksander og Jone på enda en delt plassering på +18.

Jens Jarle har våknet fra sin dvale og viser at han fortsatt kan kaste plast med de mesterligste av dem. +1 holder til en grei seier i Master-klassen over Rolf Andreas på +9.

Kuriosa:

  • Hull 2 og 14 blir ikke birdet for dagen. Sjelden ser vi disse to hullene gå bogeyfritt for dagen.
  • Hull 3 er det letteste for dagen og spiller på 0,2 under par i snitt.
  • Hull 3 har også flest birdier for dagen med 12.
  • Hull 5 er som vanlig det vanskeligste hullet for dagen og spiller på 1,4 over par i snitt.
  • Hull 5 blir også paret bare 5 ganger, men blir også birdet 5 ganger.
  • Even får æren av å ha flest birder for dagen med 8. Det ble også like mange hull over par også og han ender, ja det stemmer, på par.

Henrik tok seg en liten siesta for dagen, men han holder fortsatt på ledelsen sammenlagt i Open. Marius holder seg også stabilt i toppen og holder på 2.plassen. Tor-Erik gjør sin entré i topp 3 (rimer), mens Jonas fortsatt ikke har vært på de tre siste ukesgolfene.

Innleggen legger inn en god søknad om ledelse i Viderekommen, og får den innvilget. Men, det er tett ned til Even med bare 4 kast mellom dem. Lars Halvor lusker faretruende bak på en foreløpig 3.plass og har god luke ned til konkurrentene.

Enrique Mathias har full kontroll på Nybegynner enn så lenge, mens EmilByberg holder 2.plassen foran Elvethon-banden på 3. og 4.plass.

Kolli tar seg også fri i dag, det samme gjør Verner, så da blir det ingen endring i Master-klassen. Jens Jarle har litt å ta igjen, men har vært på de to siste ukesgolfene og viser at han er med for å leke. Møter han opp på alle de siste ukesgolfene, så får han akkurat nok tellende runder.

Ingen damer denne uken heller, så da blir det som det har vært siden tidenes morgen; Charlotte etterfulgt av Tina-Christina og Kristine.

Golf blir det som det alltid har vært også neste uke. Eller, når det ikke herjer korona. Flex er, enn så lenge, formatet vi forholder oss til, så får vi se hva fremtiden eventuelt bringer.

Vi snakkes ved! Hei så lenge!

Hei, hei!