Onsdagsgolf 11. august 2021

Onsdagsgolf 11. august 2021

Hei, hei!

Som nevnt, så ble det en liten ferie, så det blir et litt forsinket innlegg. Kanskje sitter det friskt i minne for de fleste, kanskje har folk glemt hva pokker en onsdagsgolf egentlig er, men her kommer i hvert fall en liten oppsummering.

44 tok turen i ustabilt augustvær. 19 stilte i Open, 12 i Viderekommen, 11 i Nybegynner, og 2 i Master.

Henrik har virkelig begynt å finne formen. Det blir fortsatt noen perioder hvor det faller litt sammen, men det blir også mange birdier, så om han klarer å få luket ut de dårlige periodene, så kan det virkelig bli farlig. Når det er sagt, så er han likevel farligst for dagen på -4. Klammer kom også for å danse og sliter på den samme strekningen som Henrik. Det blir ett kast mer og han tar 2.plassen på -3. Jon Innleggen har tatt steget opp til Open og viser at han hører hjemme her og tar en solid 3.plass på -1.

Lars Halvor har også en god dag i Viderekommen og tar en overlegen seier på -1. Are og Jørgen deler 2.plassen på +5.

Johan Emil Austad gjør en skikkelig berg-og-dalbane-runde med bare 4 par, men også 4 birdier. Det holder til slutt til +7. Torje tok det litt roligere, men en smell på hull 5 kostet ham. Det holder uansett til 2.plass på +8.

Jens Jarle har tatt seg en mesterlig pause, men viser at han fortsatt har det i seg og går -4 for dagen. Likt med Henrik som vinner Open på samme resultat. Kolli henger også med. Han kom hardt ut fra startblokkene, men ender til slutt på par.

Kuriosa:

  • Hull 18 er det eneste som ikke blir birdet for dagen.
  • Hull 15 er det letteste for dagen med et snitt på 0,2 under par.
  • Hull 9 er det vanskeligste med et snitt på 1,5 over par.
  • Fire hull blir birdet bare én gang.
  • Henrik birder halve banen med 9 birder.
  • Topp 7 i Open får alle birdie på hull 15.

Vi fortsetter å stryke på sammenlagten, og selv om det enda er litt tidlig, så ser vi nå litt bedre hvem som kommer til å kjempe i toppen mot slutten. Henrik overbeviser stort om dagen og holder fortsatt på ledelsen. Jonas har bedre resultater i snitt, men har vært på 1 av de siste 4 ukesgolfene og faller litt bakpå. Han har likevel 9 runder tellende og trenger bare én til for å ha nok tellende. Det skal han nok klare. Marius overtar 2.plassen, mens Grave grafser til seg 2.plassen ikke langt bak.

Jon Innleggen har spilt såpass mange runder som Viderekommen at han får muligens stå der denne sesongen, selv om han han viser at han holder Open-nivå om dagen. Får se litt hvordan dette kan gjøres rent teknisk om han ønsker å bytte permanent til Open. Han leder i hvert fall Viderekommen, men Even holder også veldig høyt nivå og er ikke langt bak Jon. Lars Halvor henger også med og har én runde mindre spilt.

Enrique Mathias suser videre i Nybegynner og har en solid ledelse på konkurrentene.

Kolli er enn så lenge den mesterligste mesteren, men Verner henger fortsatt med. Det er nå 19 kast som skiller dem, men det er enda mange runder som skal spilles før den mesterligste mesteren har sunget. Skal ikke se bort i fra at Jens Jarle blander seg inn mot slutten heller, men da må han sette inn en liten innspurt.

Ingen damer denne runden, så da blir det som forrige uke Charlotte etterfulgt av Tina-Christina og Kristine.

Golf skal det nok også bli neste uke. Mest sannsynligvis også flex. Det er uansett mye lettere å få gjennomført nå på sommeren. Så ta med en venn, en fiende, en kone eller tre og gjør deg klar til neste uke!

Vi snakkes ved! Hei så lenge!

Hei, hei!