Onsdagsgolf 28. juli 2021

Onsdagsgolf 28. juli 2021

Hei, hei!

Sommeren er her, men det er fortsatt golf på sommermenyen. Greit med litt variasjonen til alle rekene og grillmaten.

Det virket som om det potensielle uværet skremte mange, for det så veldig glissent ut på deltakerfeltet tidlig på dagen, men det holdt seg faktisk relativt tørt og fint mesteparten av dagen.

42 ble vi til slutt og Open var best representert med 19. Viderekommen stilte med 15, mens Master så 5 mesterlige herrer og Nybegynner kun hadde 3 eventyrlystne ferskinger.

Den gamle ringreven Klamerholm melder sin entré og går en meget solid runde på -8. Jonas går også en fin runde på -6, og selv om han går OB to ganger, så redder han seg inn til par begge gangene. Henrik holdt virkelig koken og lå hele 9 under par før de to siste hullene. Der ble det dessverre to OB og han avslutter en ellers veldig god runde med dobbelbogey og bogey. Det blir likevel en meget respektabel runde på -5, men avslutningen satte nok helt sikkert en demper på det som kunne blitt en av hans beste runde i Skien.

Sindre skulle vise seg å være den beste i Viderekommen med sin runde på +6. Thomas var ikke langt bak med sin runde på +8.

Ronny startet runden sin litt tregt, men viser at man ikke spiller i Master bare fordi man er gammel; det kommer også med en del erfaring. 2 over par etter halvspilt runde, men avslutter 2 under par etter endt runde. Kolli hadde en litt tung dag, men avslutter virkelig med stil med birdie på både hull 17 og 18. Terje er ikke langt bak på +3, men hadde den helt motsatte avslutningen fra Kolli og går bogey og dobbeltbogey på hull 17 og 18.

I Nybegynner var Matheo Arca mest stabil for dagen på +18, mens Noah og Thom Christian deler 2.plassen, og den siste pallplassen, på +23.

Kuriosa:

  • Alle hull blir birdet for dagen.
  • Hull 1, 6 og 14 blir birdet kun én gang.
  • Hull 5 er det vanskeligste hullet for dagen med 1,4 kast over par i snitt.
  • Hull 4 er det letteste hullet for dagen og spiller på par i snitt.
  • Hull 15 blir birdet flest ganger med 12 birdier.
  • Klammer og Jonas går begge bogeyfritt for dagen. Jonas gikk som sagt OB to ganger, men reddet par begge gangene.
  • Henrik har flest birdier for dagen med 9. Halve banen rett og slett.

Jonas fortsetter å dominere på sammenlagttabellen, men Henrik hopper nå opp på en 2.plass, mens Martin overtar 3.plassen enn så lenge.

Jon Innleggen har byttet til Open de siste rundene, men siden han har spilt såpass mange runder i Viderekommen for sesongen, så teller han fortsatt som Viderekommen. Dette kan muligens endres på noe vis, men enn så lenge, så lar vi ham stå her. Han leder da i hvert fall Viderekommen med ett kast over Even.

EmilByberg tok seg en liten pause denne runden, men han holder fortsatt på ledelsen sin med flest runder spilt. Enrique Mathias kommer nok fort til å ta over etter neste runde, og han har også spilt i en klasse over i Viderekommen de siste rundene. Benjamin tok seg også en liten siesta, men holder seg fortsatt i topp 3.

Kolli har fortsatt kontroll på de andre mesterne, og er enn så lenge Masternes mester. Verner har ikke helt gitt opp kampen enda og er 13 kast bak.

Ingen stilte i Dame-klassen denne runden, så der er det enn så lenge uendret med Charlotte i ledelsen etterfulgt av Tina-Christina på 2. og Kristine på 3.

Golf blir det også fort neste uke, flex denne gangen også. I hvert fall ut sommeren. I hvert fall.

Da er det vel bare å si som Hans Majestet Kong Harald: sjalabais.

Vi snakkes ved! Hei så lenge!

Hei, hei!