Onsdagsgolf 21. juli 2021

Onsdagsgolf 21. juli 2021

Hei på deg!

Nok en uke og greier og sånn. Forholdene var omtrent så optimale som de kan få blitt og hele 54 tok turen for å utnytte dette. Open stilte med 20, Viderekommen med 18, Nybegynner med 9, Master med 4 og Dame med 3.

Ole Einar har som regel vært et navn å finne i topp 3 de siste årene, men har tatt det litt roligere i år. Denne uken viste han i hvert fall gammel storform igjen og går en solid runde på -7. Olav vil heller ikke være noe dårligere og syner Oles runde på -7. Et lite byks bak der, så finner vi Henrik, som tar den siste pallplassen på -2. Jonas fant ikke helt formen og DNF-et etter hull 9.

Veldig jevnt var det også i Viderekommen, og vi finner Sindre, Jon Henning og Wilhelm på en tredelt 1.plass på +6.

Jon Brenden skulle vise seg å ha den beste dagen i Nybegynner og tar en knepen seier på +5 mot EmilBybergs +6.

Kolli er ikke lenger den mesterligste mesteren, det er den gamle ringreven Ronny som gjør sin entré og tar seieren i Master-klassen på -1.

Tre damer hadde vi også, og det er veldig bra! Charlotte skulle vise seg å være best for dagen og vi får god spredning på resultatlisten i Dame-klassen mellom Charlotte, Rikke og Tina-Christina. Rikke gjør sin debut i Skien og vi håper det blir mer av det fremover!

 

Kuriosa:

  • Hull 9 og 14 blir ikke birdet for dagen.
  • Hull 4 er det letteste hullet for dagen og spiller 0,1 under par i snitt.
  • Hull 4 blir også birdet soleklart flest ganger mer 16 birdier.
  • Hull 5 er det vanskeligste for dagen og spiller 1,5 kast over par i snitt.
  • 47% av hullene ble paret.
  • Ingen gikk bogeyfritt, men Ole Einar, Olav, Ronny og Marcus kom nærmest med bare én bogey hver.

 

Jonas troner fortsatt øverst på sammenlagtlisten, med Henrik et stykke bak og Martin et lite stykke bak der igjen.

Det er fortsatt jevnt i Viderekommen og det bytter på ledere hver runde nå frem til vi begynner å se strøkne runder. Det er Jon Innleggen som har ledelsen denne uken, men han er bare 7 kast foran Even. Lars Halvor faller ned til en 3.plass og er et lite stykke bak teten nå.

Det skal nok også bli jevnt i Nybegynner, men det er enn så lenge EmilByberg som leder over Benjamin etterfulgt av Enrique Mathias.

Kollis uoppnåelige ledelse i Master-klassen er ikke lenger så uoppnåelig lenger nå og Verner er bare 7 mesterlige kast unna.

Uendret er det i Dame-klassen. Charlotte holder fortsatt stand foran Tina-Christina, Kristine og nykommeren Rikke.

 

Dere tenkte kanskje vi skulle ta fri? Tror ikke det, gitt! Golf blir det også neste uke. Været kan se litt mer ruskete ut, men vi håper det blir fine spilleforhold likevel!

Ha det og sånn! Hei så lenge!

Hei, hei!