Onsdagsgolf 14. juli 2021

Onsdagsgolf 14. juli 2021

Hei, hei!

Vi er omtrent så midt i sommeren som man kan komme, og kanskje det er derfor det ikke var så mange denne runden. Eller kanskje det var på grunn av det heidundrende uværet som var tidligere på dagen.

26 tok turen, og det er respektabelt, selv om dette er omtrent halvparten av hva vi har sett tidligere denne sesongen.
8 stilte i Open, Viderekommen og Nybegynner, mens Master så 2 mestere.

Etter en kort abdisering, så er Jonas igjen tilbake øverst på tronen og kan fortsette sitt enevelde som suveren onsdagsgolfer for nok en uke. -3 ender han på til slutt og det holder til å slå Grave på -1 og delt 3.plass mellom Bendik og Magnus Håkonsen på +2.

Enrique Mathias er ganske overlegen i Viderekommen og går en solid runde på par, som holder til å slå neste konkurrent på listen, Steffen Hansen, med 4 kast.

Jevnt ble det i hvert fall i Nybegynner og EmilByberg kommer i en skvis mellom Elvethon-banden. Espen er den beste Elvethoneren for dagen på +11, mens Byberg går +12 og siste Elvethonier, Jonas, ender på +14.

To stilte i Master og etter en god start for Verner, så var det det til slutt Vidar som seilet opp som den mest mesterlige på +1 mot Verners +5.

Kuriosa:

  • Selv med bare 26 deltakere, så var det kun hull 2 og 9 som ikke ble birdet for dagen.
  • 6 hull ble birdet bare én gang.
  • Hull 18 er igjen det vanskeligste og spiller på 1,4 kast over par i snitt.
  • Hull 15 er det letteste og spiller til par i snitt.
  • Hull 3 blir paret suverent flest ganger. Hele 21 av 26 spillere fikk par her.
  • Hull 3 er også det eneste hullet som ikke får mer enn en enkeltbogey og er også 1 av 6 hull som bare blir birdet én gang.

Jonas suser videre på sammenlagten og er faktisk den eneste i Open som har vært på samtlige av årets golfer. Henrik og Martin hadde også vært på alle ukesgolfene frem til denne runden.
Det er i hvert fall veldig jevnt mellom Henrik, Martin og Grave om pallplassene og dette blir nok ikke avgjort før siste kast har blitt kastet for året.

Lars Halvor hadde også vært på alle av årets golfer frem til denne runden, men han holder fortsatt på ledelsen sin i Viderekommen over Tien og Jon.

EmilByberg overtar ledelsen i Nybegynner enn så lenge, med én runde mer tellende enn Benjamin. Benjamin har i snitt lavere score per runde og vil overta ledelsen igjen så snart vi begynner å telle for strøkne runder.

Kolli har fortsatt koll på de andre mesterne og det er foreløpig bare Verner som egentlig kan utfordre ham.

Det er fortsatt uendret mellom våre tre Dame-spillere med trekløveret Charlotte i tet over Kristine og Tina-Christina.

Vi tar ikke sommerferie selv om det er… sommerferie, og kjører på med golf også neste uke. Forhåpentligvis uten full tropisk storm denne gang.

Vi snakkes ved! Hei så lenge!

Hei, hei!