Onsdagsgolf 16. juni 2021

Onsdagsgolf 16. juni 2021

Hei sann hopp sann!

Golf igjen, fortsatt under koronarestriksjoner, men fortsatt golf.

Hele 45 tok turen i fint og behagelig sommervær denne runden, fordelt på 16 i Open, 15 i Nybegynner, 10 i Viderekommen, 3 i Master og 1 i Dame.

Jonas viser at det ikke er noen tilfeldighet at han har vunnet hver onsdagsgolf hittil og gjør det jaggu døtte meg igjen med sin runde på -2. Man skal ikke kimse av konkurransen heller, for tre ganger norgesmester Peter Lunde tok en sommervisitt. Det holdt likevel til 2.plass på -3. Christoffer André Braathen er ikke et navn vi er altfor kjent med her i distriktet, men han viser at han kan spille og går en fin runde på -2 og tar den siste pallplassen.

I Viderekommen er Jon Innleggen som regel å finne i topp 3 og denne gangen er han også der. På topp 1, faktisk. Har en smell på hull 5, men henter seg fint inn igjen 6 birdier etter det og ender til slutt på par.

Veldig høyt nivå i Nybegynner og kanskje er noen her modne for å ikke spille i Nybegynner lenger. Benjamin Lindefjeld gjør litt det samme som Innleggen; tar en smell på hull 5, men henter seg inn med 3 birdier etter det. Han spiller seg til slutt inn på +4, men kommer bare ett kast foran Morten Rue og Kevin Haavet på +5.

Kolli leker seg videre i Master og går også inn til seier i sin klasse på +4.

Charlotte stilte som eneste dame for dagen, men gjør det med stil med en birdie på hull 15.

Kuriosa:

  • Alle hull blir birdet for dagen.
  • Hull 6, 9 og 18 blir birdet bare én gang hver.
  • Hull 5 er det vanskeligste hullet for dagen og spiller på 1,6 kast over par.
  • Hull 11 er det letteste for dagen og spiller på 0,2 kast under par. Det eneste hullet som også spilles på under par for dagen.
  • Det var totalt 99 birdier for dagen.
  • Alle i Open klarte par eller bedre på hull 2 og 3.
  • Alle i Viderekommen klarte par eller bedre på hull 15.
  • Topp 3 i Nybegynner tok alle birdie på hull 11 og 12.

Fire runder har blitt spilt av årets golf så langt denne sesongen, og det er fortsatt Jonas som troner suverent alene på topp i Open med en luke på 28 kast ned til Henrik. Tor-Erik er ikke langt bak Henrik igjen, men er likevel 8 kast bak.

Lars Halvor holder en knepen tet i Viderekommen med bare 2 kast over Tien. Det er likevel bare disse to som har vært på alle fire runder hittil denne sesongen.

Kolli leker seg videre i Master-klassen og stiller nærmest uten konkurranse hittil. Taktisk smart og det kommer nok med alderen.

To damer har spilt i Dame-klassen nå, begge med én runde hver, og det er Charlotte som er 2-3 hestehoder foran hittil.

Golf blir det nok også igjen neste uke, vil jeg tro. Får vel satse på at det verste koronakjøret er over nå. Får vi håpe.

Vi snakkes ved! Hei så lenge!

Hei, hei!