Oktober Open 2020

Hei, hei!

Sesongen er i grunn over, men vi kjører vår sedvanlige pargolf-konkurranse her i Skien – Oktober Open. Det var vist seg å være populært og dette var vel faktisk vårt fjerde år på rad.

26 par ble vi til slutt, og det er bra oppmøte en lørdag i slutten oktober. Vi stilte i to klasser; Open og Amatør, og det var faktisk helt likt fordelt med 13 par i hver av klassene.

Første runde var best shot og som forventet så skulle det bli lave resultater og mye birdier. Ronny og Klammer ledet an i Open på 13 under par mens Ole Einar og Simon fulgte et par kast bak på -11. Rett bak der igjen finner vi Johan og Chris på -10.

I Amatør-klassen var det Bendik og Vebjørn som ledet på -6, men det skilte bare ett kast mellom topp 3, for på 2.plass finner vi Tor Erik og Steffen på -5 og Tobias og John på -4.

Andre runde var alternate, men med de samme 18 hullene. Folk skulle få jobbe litt mer denne runden og vi skulle få se helt andre resultater.

Bendik og Vebjørn skulle holde konkurrentene unna og endte på +5 for runden og -1 totalt. Tobias og John skulle jobbe seg opp til en 2.plass med +7 for runden og +3 totalt.
Tor Erik og Steffen kollapset litt, men det gjorde ikke Daniel og Kristoffer eller Ole Henrik og Martin og de deler 3.plassen i Amatør, begge på +10 totalt.

Det skulle bli veldig spennende i Open og helt likt mellom Harald og Atle og Johan og Chris på 3.plass med bare ett kast mellom dem for runden på henholdsvis -1 og par og -10 totalt.
Ronny og Klammer gikk sin runde på +1 og ender på -12 totalt. Ole Einar og Simon går på -1 og ender også på -12 totalt. Og etter omspill, så ble det Ole Einar og Simon som står igjen som mestere for Oktober Open 2020. Gratulerer og sånn!

Hederlig honnør til Harald og Atle som acer hull 3 og til hull 15 som ingen par klarte å birde hele dagen. En spesiell bemerkelse også til hull 10 som bare ble birdet én gang.

Da gjenstår det vel bare å takke for i år, så satser vi på en gjentagelse også neste år.