Klubbmesterskap 2020

Hei sann svei sann!

Forholdene var ikke akkurat optimale, men likevel var det 23 som tok turen for å runde av årets sesong.

11 stilte i Open, 4 i Master, 4 i Viderekommen og 4 i Nybegynner.

Etter runde 1 var det dødt løp mellom Ole Einar og Peter og spenningen var helt ulidelig. Tipper jeg.
Helt dødt var det også mellom 3.plassen og det var faktisk 4-delt mellom Grave, Klammer, Henrik og Jonas på -1.

Masterne beviser hvorfor de er mestere og spiller seg absolutt ikke bort. Kolli og Tor-Erik kjører også dødt løp om 1.plassen i Master, begge på -2.
Kasper og Jan Henning er et godt stykke bak, men de kjemper begge iherdig om 3.plassen på +9.

I Viderekommen var det Innleggen som tok en tidlig kommando med en ledelse på +5. Lars Halvor var ikke langt bak på +8, mens Even snek rett bak på +9.

Ingen døde løp i Nybegynner når Stian Langrind stiller opp med +12, 10 kast foran konkurrentene. Jørgen Strømstad og Kevin Haavet følger et stykke bak, men ikke langt mellom hverandre på +22 og +24.

I runde 2 skulle det bli ganske interessant, så vi kommer tilbake til Open før vi annonserer hvem vinneren ble.

Det skulle bli mye jevnere i Master-klassen til runde 2, og faktisk såpass jevnt at det blir helt likt mellom Kolli og Tor-Erik på +3 og +1 totalt. Tor-Erik hadde en katastrofe-sekser på hull 1, men hentet seg bra inn igjen. Det betydde at det skulle bli omspill, og det var Kolli som tok det og stikker av med tittelen som den masternes mester. Kasper hadde en god 2. runde på +2 og tar en overbevisende 3.plass.

Innleggen hadde litt opp og nedturer, men heldigvis for ham hadde han bygget seg opp en grei ledelse fra første runde at det skulle holde til en seier på +3 og +8 totalt.
Lars Halvor prøver iherdig og gjør også en god runde på +3, som holder til +11 totalt. Even fikk kjørt seg hardt på hull 15 og tok en 12-er der. Sånn sett er en runde på +12 ikke så verst siden 12 kast kommer bare på ett hull. Det holder likevel til en grei 3.plass på +21 totalt.

Stian viste at han er litt mer dødelig i 2. runde og går på +16. Det holder likevel til seier i Nybegynner-klassen på +28 totalt. Jørgen hadde den beste runden i 2. runde på +13. Det va likevel litt for mye å ta igjen etter 1. runde og han tar 2.plassen på +35 totalt. Kevin tok seg også litt opp på +18, og tar 3.plassen på +42 totalt.

Da gjenstår det bare Open og det skulle bli styggjevnt her også. Jonas tangerer beste runde for runde 2 på -6 og tar en meget overbevisende 3.plass på -7 totalt og konkurrentene faller av i runde 2.
Det står dermed da bare om Ole Einar og Peter om å tar årets tittel. Både Ole Einar og Peter går på seg en dobbelbogey, men fyller opp resten med par og birdier. Det skulle faktisk skille bare ett kast mellom dem til slutt. Peter tar 7 birder, mens Ole Einar tar 8, og det bli til slutt forskjellen. Som betyr at Ole Einar tar hjem tittelen som årets klubbmester på -13 totalt mot Peters -12! Gratulerer og sånn. Vel fortjent!

CTP hadde vi for øvrig også, hele tre av dem, faktisk, og det var Ole Einar, Peter og Johannes som stakk av med dem.

Martin har jobbet iherdig med banen i år og gjør en knallinnsats og blir belønnet med Årets Ildsjel. Som seg hør og til og med bør.

Even var nære på å ta seieren i Viderekommen i år, men han har likevel blitt bedre og mer stabil og har et solid oppmøte på årets ukesgolfer og blir belønnet med Årets Komet.

Da runder vi av sesongen der og kommer tilbake med mer info om Oktober Open. En uhøytidelig pargolf-turnering mot slutten av oktober.