Onsdagsgolf 9. september 2020

Onsdagsgolf 9. september 2020

Hei på deg!

Nok en uke med golf og nok en septemberdag.

Litt mer høstlige forhold i dag, men tross alt ikke så verst.

41 stilte totalt og Nybegynner var igjen den dominerende klassen med 18.

Og apropos ikke så verst, Klammer klemmer til med nok en sterk runde. Kun én bogey på hull 14, men 9 birdier og resten par. Da blir det -8. Ronny spilte også bra, men kom dårlig i gang og avsluttet med en bogey. Det holder likevel til en soleklar 2.plass på -5. Grave gravde seg også ut av problemer etter en dobbelbogey på hull 1 og avsluttet på -1.

Lars Halvor hadde også en god dag. Litt bogey, litt birdier og litt par gjør at han ender på +2. Vemund hadde mye den samme planen, men litt færre birdier og litt flere bogeyer gjør at han ender på +6.  Christoffer og Tarjei er ikke langt bak og velger frivillig eller ufrivillig å dele på 3.plassen på +7.

Stian Selde Sørensen hører nok egentlig ikke hjemme i Nybegynner, for han gjør i så fall en knallrunde på +3. Mulig han er ny, men han har i hvert fall nivået inne. Emil spiller veldig solid, men viser at han tross er en Nybegynner og går på en skikkelig smell på hull 8 som ødelegger mye av det som kunne blitt en knallrunde. +10 blir det likevel til slutt og det holder til en knepen 2.plass over Nikolaj som kommer inn på +11.

Kolli og Linda stiller uten motstand i sine klasser og tar begge overlegne seire over seg selv.

Kurioa:

  • Kun hull 9 går uten å bli birdet.
  • Hull 10, 15 og 17 blir birdet bare én gang.
  • Hull 5 er for 500. gang det vanskeligste hullet med et snitt på 1,6 over par.
  • Hull 4 er også det enkleste for 523. gang med et snitt på 0,1 over par.
  • Hull 3 blir paret 29 ganger, men birdet bare 2 ganger.

Peter leder fortsatt sammenlagten, men har nå ikke flere runder å ta av. Det gjenstår tre runder og han må helst kommer på 2 av de 3 for å kunne sikre seg pokalen for nok et år. Hvis ikke blir det Klammen, som egentlig er eneste kandidat til tittelen nå. Han er bare 7 kast bak, men det blir uansett irrelevant om ikke Peter møter opp. Olav har satt på bremsen litt og blir overtatt av både Grave og Ronny på tabellen. Grave innehar enn så lenge 3.plassen bare 2 kast foran Grave og 4 kast foran Olav.

Mer eller mindre uendret i Viderekommen, men det er fortsatt Jostein som leder med 4 kast over Even. Magnus har 3.plassen enn så lenge, men Lars Halvor ligger bak og snuser bare 3 kast bak.

Det skal vel nesten ikke være mulig å ta igjen Jon Henning i Nybegynner nå med en ledelse på 42 kast. “MilleR” har også tatt seg en liten pause, men holder fortsatt på sin 2.plass. Bård-André holder også på sin 3.plass, men er bare 5 kast bak 2.plassen.

Kolli har også lyst til å bli den mesterligste Masteren i år og det ser i hvert fall lovende ut med tre runder igjen å spille. Han har 22 kast ned til Terje som igjen har 6 kast ned til Jan Henning.

Linda er den Dame-spilleren med flest tellende runder og tar over ledelsen i Dame-klassen. Charlotte N. faller dermed ned til en 2.plass mens Kristine faller ned til en 3.plass.

Golf blir det også neste uke! Tre runder med koronagolf igjen som sagt, så nå gjelder det å sette inn det man har i sprinten inn til mål-linja om man har plasser å kjempe for!

Vi snakkes ved og sånn! Hei så lenge!

Hei, hei!