Onsdagsgolf 2. september 2020

Onsdagsgolf 2. september 2020

Hei, der er du igjen, ja!

Koronaen herjer som aldri før, men vi vet råd og kjører golf i flex-puljer som vi har gjort i hele år.

53 tok turen i nærmest perfekte forhold, hvor Nynegynner var best representert nok en gang med 22, Open med 16, Viderekommen med 11, Master med 3 og Dame med 1.

Klammer klemmer til som aldri før og går 17 hull bogeyfritt til han pådrar seg en OB og bogey på det siste hullet. Det holder likevel til en ganske klar seier på -5. Kristoffer Amundsen har også tatt turen fra fagre Sandefjord og gjør en god figur på -1. Heine henger også med og følger Kristoffer og deler på 2.plassen på -1, han også.

I Viderekommen hadde Magnus en ganske god dag på banen, litt bogey, litt birdier og litt par og ender til slutt på +1. Even hadde et par stygge smeller på hull 9 og 10, men kommer seg likevel inn til +2. Jon x2 finner vi på den siste pallplassen i form av Jon Innleggen og Jon Daniel, begge på +4.

Enda flere sandefjordinger i Master, gitt. Thomas Kjær kjører på og går dagens nest beste runde på -3. Jan Henning hadde en tøff start, men jobbet seg likevel tilbake til +2. Kolli hadde det tøft på hull 5, men unngikk de store tallene ellers. Han spiller ett hul på +3 og resten av banen på par, så da blir det til slutt +3.

Bård-André gjør klart årsbeste med hele 9 kast og går en meget overbevisende runde på +5. Det er egentlig altfor bra for Nybegynner, men han hadde tydeligvis en veldig god dag. Jon Henning er som alltid stabil, og går inn til en 2.plass på +8. Vemund er bare kastet bak, men har likevel et par birdier å skimte med på hull 7 og 11. Det blir likevel med det ene kastet, og om du er litt god på matte, så ender han da på +9.

Linda var eneste i Dame-klassen og tar med det en knusende seier!

Kuriosa:

  • Hull 9 og 10 blir ikke birdet for dagen. De spiller også som nest og tredje vanskeligste hull.
  • Hull 5 er som vanlig det vanskeligste, og i dag er intet unntak. 1,5 over snitt med bare 3 birdier og 12 par.
  • Hullet rett før, hull 4 er det letteste med et snitt på 0,1 over par og hele 10 birdier og 31 par.
  • Hull 16 er likevel det hullet som blir birdet mest med 32.

Det er fortsatt Peter som troner øverst, men for hver uke som går, så tar Klammer litt innpå. Peter lever turnélivet, men må snart tar turen tilbake om han skal ta sammenlagtseieren. Kun 8 kast skiller det mellom dem nå. Olav holder fortsatt på sin 3.plass, men Grave er bare ett kast bak.

Mye det samme i Viderekommen også. Jostein leder fortsatt, men Even er nå bare 6 kast bak og er sulten på tittelen. Magnus er heller ikke ufarlig og sniker stadig innpå teten.

Uendret i Master-klassen med Kolli som den mesterligste, etterfulgt av Terje 10 kast bak, og Jan Henning 12 kast bak der igjen.

Jon Henning cruiser videre i Nybegynner-klassen og har en solid ledelse på 38 kast. “MilleR” innehar fortsatt 2.plassen, men Bård-André tar innpå og er bare 11 kast bak.

Uendret er det også i Dame-klassen med Charlotte N. fortsatt i tet med Linda på 2.plass og Kristine på 3.

Mer golf blir det også neste uke! Koronagolfen ruller videre og vi kjører flex-start som vi har gjort i hele år! Ta med en venn, eller to, eller tre, eller fire, men ikke fem. Vis hensyn og være smarte, så går det fint.

Vi snakkes ved og sånn! Hei så lenge!

Hei, hei!