Onsdagsgolf 26. august

Onsdagsgolf 26. august

Hei på deg! Da har vi faktisk kommet til den siste ukesgolfen for sommeren. Teknisk sett. Og neste golf vil være i september, og den første for høsten.

46 tok turen en fin sommerkveld. Hvorav 13 stilte i Open, 8 i Viderekommen, 20 i Nybegynner, 4 i Master og 1 Dame.

Tempoet var bedagelig også denne uken, og folk hadde satt på sommerbremsene. Lars og Klammer graver og klamrer seg likevel til en delt 1.plass på -2, mens Ronny bare er kastet bak på -1.

Even hadde litt opp og ned, men kom seg likevel inn til par. Lars Halvor hadde mye av den samme runden. Litt opp og ned, men uten de store smellene og kommer inn bare kastet bak på +1. Tarjei og Jon deler på 3.plassen på +5.

Terje åpnet dagen med en bogey på det første hullet. Det skulle også bli hans eneste bogey, for han går 15 par og 2 birdier etter det og ender på -1. Kolli startet som han sluttet, med en dobbelbogey. Han henter likevel noen birdier på veien og ender på +1. Jan Henning hadde den beste starten, men trøblet litt underveis og kommer inn til 3.plass på +5.

Veldig jevnt var det i Nybegynner-klassen i hvert fall. Sigurd er et lite kast bedre enn resten av hurvegjengen og kommer seg inn til +9. Bak der er det faktisk tredelt 2.plass på +10 mellom Rolf Andreas, Magnus og Tor Anders på +10.

Madeleine gjør sin debut i Dame-klassen og gjør en meget godkjent runde på +18.

Kuriosa:

  • Alle hull bortsett fra hull 15 blir birdet (eller eaglet) for dagen.
  • Hull 9, om vi skal tro statistikken, blir eaglet av Simon.
  • Hull 5 er det vanskeligste hullet på 1,5 over par.
  • Hull 16 er det letteste med et snitt på 0,1 over par.
  • 44% av hullene ble paret for dagen.

Peter har tatt seg en skikkelig pause og har ikke vært på de siste 5 golfene. Men, han har likevel én runde på 54 å gå på for å unngå å få en 0-er tellende. Om han vil løfte trofeet enda et år, så må han nok fort ta seg minst én tur til før sesongen er over. Klammer henger fortsatt med, men han tar bare igjen ett kast og det skiller fortsatt 15 kast opp til Peter. Han har dermed en meget solid luke på 16 kast ned til Olav.

I Viderekommen har Jostein begynner nok å kjenne peset litt nå, for Even har fått opp tempoet og er nå bare 10 kast bak. Magnus holder på 3.plassen og har 14 poeng opp til Even igjen.

Koilli cruiser fortsatt videre i Master, men det er ikke mer enn 10 poeng som skiller han og Terje. Jan Henning holder også på sin 3.plass og har 19 kast igjen å hente på Terje om han skal ha håp om noe mer enn bronse.

Cruiser gjør også Jon Henning og har en relativt komfortabel luke på 27 poeng ned til “MilleR”. Thomas Guldbrandsen, her igjen holdes det på plassene, er en del kast bak og må nok satse på å forsvare sin 3.plass.

Dame-klassen er fortsatt uendret med Charlotte N. etterfulgt av Linda og Kristine.

Mer koronagolf i vente og vi kjører i gang igjen neste uke som vi har gjort i hele år. Vi snakkes ved og sånn! Hei så lenge!

Hei, hei!