Onsdagsgolf 19. august 2020

Onsdagsgolf 19. august 2020

Hei på deg igjen og sånn!

Onsdagen står for dør nok en gang, og det betyr så klart golf her til skogs.

48 tok turen til deg som har faktisk blitt vår 17. runde for året. Ikke verst med tanke på alle restriksjoner som svever rundt.

14 stilte i Open, 7 i Viderekommen, 4 i Master, 1 i Dame og hele 22 i Nybegynner.

Og apropos stille, det var en ganske stille dag på banen. Ingen brennheite runder, bare veldig mange jevne runder. Jevnest av dem alle var Sagvolden med sin runde på -3 og en god innspurt med 4 under på de siste 7 hullene. Ole Einar tar 2.plassen med en ganske annerledes runde. 6 birdier på de første 5, men går 5 over på de siste 6. Det holder likevel til -2. Kevin Haavel tar seg en tur og går rett inn på pallen med -1. Henrik er ingen ukjent mann å finne i teten og deler 3.plassen med Kevin, også på -1. Naturlig nok.

Veldig jevnt var det i Viderekommen også. Eystein og Lars Halvor syntes det var så jevnt at de bestemte seg for å dele 1.plassen på +4. Even oppførte seg som en gentleman og tenkte det var best å komme bare ett kast bak på +5.

En hel hurv av Nybegynnere hadde vi, som nevnt, med hele 22 i klassen. De mest hurvete skulle visse seg å være Thomas Kollane Aase og Emil Byberg på +9. Det betyr at vi ikke har noen 2.plass her heller, men vi har derimot enda en delt pallplass mellom Bjørnar Baumann og Jon Henning på +10.

Fire mesterlige herrer hadde vi også. Terje satte skapet på plass og viste at han var den mesterligste for dagen med sin runde på -1. Kolli tok en smell på hull 10, og det blir forskjellen på han og Tejre for dagen. Han tar likevel en ganske klar 2.plass på +2 mens Kasper tar 3.plassen på +9.

Linda stilte uten motstand i sin klasse og tar dermed en overlegen walkover-seier.

Kuriosa:

  • Alle hull blir birdet.
  • Hull 1, 10 og 15 blir bare birdet én gang hver.
  • Hull 5 er det vanskeligste for dagen med et snitt på 1,7 over par.
  • Hull 16 er det letteste for dagen med et snitt på 0,1 under par.
  • Hull 12 og 16 blir birdet flest ganger for dagen med 12 hver.

På sammenlagten er det uendret i topp 3. Peter troner fortsatt øverst med Klammer 14 kast bak og Olav 14 kast bak der igjen.

I Viderekommen er det fortsatt Jostein som er har kommet lengst videre og har fortsatt en grei ledelse. Even sniker oppover, men det er fortatt 17 kast opp. Magnus holder også på sin 3.plass og er bare 8 kast bak Even.

Jon Henning er fortsatt den mest nybegynnende, mens “MilleR” befinner seg på 2.plass, 26 kast bak, og Thomas Gulbrandsen 50 kast bak der igjen.

I den mesterligste klassen er det fortsatt Kolli som er mesteren over alle mestere, og holder på sin ledelse. Terje tar litt innpå, men det skiller fortsatt 8 kast. Jan Henning er også med på leken, men befinner seg 13 kast bak Terje igjen.

Linda hopper opp på 2.plass i Dame-klassen, mens Charlotte N. fortsatt innehar ledelsen og Kristine faller ned til en 3.plass.

Golf, sier golf. Og golf skal de få. Mer golf også neste onsdag. Med den (u)sedvanlige flex-starten utover dagen sånn som det passer folk.

Det var alt for denne gang, tenker jeg vi sier. Så hei så lenge!

Hei, hei!