Onsdagsgolf 22. mai

Nok en onsdag og det kan jo bare bety én ting; regn!

Etter mye fantastisk pinsevær, så bestemte værgudene at det hadde vært nok finvær nå og sa enkelt og greit “siden det har vært så varmt, så vil dere kanskje ha litt regnvær for å kjøle dere ned litt nå. Det er jo tross alt onsdag”.

 

11 frolfere møtte opp til den tredje regntunge onsdagen på rad, og det er tydelig at regnvær skremmer bort selv de beste. Med bare 11 spillere, så ville garantien for å sanke inn litt poeng uansett være stor for alle som møtte opp.

Det var et rotterace mellom Eivind og Ronny etter de første 9, hvor Eivind lå i ledelsen med -4 mot Ronnys -3. Men for oss som kjenner Eivind, så vet vi at gode ting sjelden varer lenge når det gjelder disc golf. Det ballet på seg litt med bogeyer, dobbelbogeyer og til og med en trippelbogey for Eivind, mens Ronny sakte men sikkert bare spilte sitt eget spill og stakk mer og mer i fra på hvert hull.

Før det siste hullet skilte det kun 2 kast mellom Jørn og Eivind etter at Eivind hadde ledet med 7 halvveis. Jørn hadde en lang putt til birdie på hull 18 som traff kurvkant, mens Eivind bommet en 6-meter-putt for par og måtte med det ta en bogey.

Eivind holdt likevel stand og endte på +3 over Jørns +4.

Da vi kom inn for å høre om score fra de andre, så ble nok de fleste overrasket at Ronny knuste all motstand med sine -4, mens Eivind tok 2.plassen med +3 og Jørn 3.plassen med +4.

 

Lidsheim gjorde også comeback denne onsdagen, men om det var regnet, mangel på trening eller dårlig rygg vites ikke, men comebacket var nok ikke helt som han hadde håpet og han endte på +10 til en 7.plass.

 

CTP var denne gangen på hull 8, og den var det Eirik “CTP” Groa som stakk av med.

Ingen ace denne gangen heller, og potten vokser seg stadig større!

Vel møtt til onsdagsgolf også neste onsdag! Oppmøte er som alltid klokka 17:45, enten ved hull 1 om det er klarvær eller inne i kantina om det regner.

 

Resultater finner dere her.

Singing in the rain