Onsdagsgolf 29. juli

Onsdagsgolf 29. juli

Hei, hei!

Siste dagen i juli, men langt fra siste golfen for året.

38 tok turen i flotte sommerlige forhold i dag, hvorav 10 i Open, 11 i Viderekommen, 15 i Nybegynner og 3 i Master.

Til tross for de nevnte strålende forholdene, så uteble storspillet. Ronny går likevel en fin runde og tar 1.plassen på -4. Klammer er ikke langt bak på -3, men så er det et lite hopp ned til Jens Jarle på 3.plass på +1.

Even hadde en god dag i Viderekommen og tar 1.plassen på +1. Innleggen vet å legge den inn og tar 2.plassen på +2 mens Magnus og Bendik deler 3.plassen, passelig nok, på +3.

Nybegynnerne er fortsatt altfor gode og det er mye bra spill her. Sondre Linga er knepent best for dagen på +7 mens Jon Henning bare er kastet bak på +8. “MilleR” er som alltid å finne i toppen, og denne dagen er intet unntak og han går inn til +10.

Tre mesterlige herrer hadde vi også og det skulle bli veldig jevnt. Kolli er mesterligste for dagen på -1 mens Terje og Jan Henning deler mesterlig på 2.plassen på +1.

Kuriosa:

  • Hull 15 og 17 blir ikke birdet for dagen.
  • Hull 10 er det vanskeligste for dagen på 1,2 over par.
  • Hull 2 er faktisk det letteste for dagen på 0,1 over par.
  • Hull 3 og 7 er de eneste hullene som ikke har mer enn enkeltbogey.
  • Hull 4 blir birdet flest ganger med 9 birdier.
  • Selv om hull 2 er det letteste for dagen, så er det faktisk hele 6 hull som spiller på 0,1 over par.
  • 21 av 38 bommet på øya på hull 14.

Peter spiller for øyeblikket NM i Klæbu, men han durer likevel videre på sammenlagten og har hele 21 kast ned til nestemann på listen. Olav er også og spiller NM og han holder fortsatt stand på 2.plassen på sammenlagten. Klammer sniker sakte innpå og er nå bare 3 kast bak Olav.

Jostein durer også videre i Viderekommen, nesten i samme frekvens som Peter og har en solid ledelse på 16 kast. Even hopper opp til 2.plass med dagens runde og har en luke på 5 kast ned til Ruben.

I Nybegynner er det fortsatt “MilleR” som er totalt overlegen og han har nå en luke på 69 kast ned til Thomas Guldbrandsen. Bård-André tviholder fortsatt på sin topp 3-plassering, og er bare 10 kast bak Thomas.

Mester Kolli øker sin ledelse ytterligere og har nå en luke på 18 kast ned til Jan Henning, mens Terje sveiver bare 9 kast bak.

Sommeren er ikke over helt ennå, men neste uke kan det fort drøye litt med innlegg siden skribenten skal på en liten ferietur. Det betyr uansett ikke så mye for golfen, for vi kjører på med koronagolf som vanlig, så finn deg en partner eller fire og finn en tid som passer, så satser vi på enda en dag med sommerlige forhold og gode forhold.

Hei så lenge!

Hei, hei!