Onsdagsgolf 22. juli

Onsdagsgolf 22. juli

Heisann på degsann!

Koronagolfen ruller videre og med 42 deltakere, så kan man si at sommerferien ikke har slått ut i full blomst ennå.
Fint og sommerlig var det også, og det kunne knapt vært bedre spilleforhold på en julikveld.
14 i Open, 13 i Viderekommen, 11 i Nybegynner og 4 i Master.

Peter ruller også videre som aldri før og går en solid runde på -9 med 11 birdier. Klammer har heller ikke tatt sommerferie helt ennå, i hvert fall ikke på diskgolfbanen og går inn til en fin runde på -6 med kun én bogey. Olav har også begynt å stabilisere spillet sitt og går inn til siste pallplass i Open på -5.

I Viderekommen er det fortsatt Jostein som dominerer og går inn til en runde på -2 med 7 birdier. Lars Halvor hadde også en fin runde på +2. Han lå +2 etter hull 1 og spilte da de neste 17 hullene på par. Ståle hadde en bemerkelsesverdig stabil runde med unntak av én liten smell på hull 9, hvor han fikk en 7-er, så hadde han 17 par og én trippelbogey. Til tross for 0 birdier, så blir det ikke så verst likevel på +3.

I Nybegynner har vi en skikkelig trekløver på topp, som egentlig er altfor gode til å være Nybegynnere. “MilleR”, Jørgen og Sigurd går alle inn til knakende gode runde på +7 og er 12 kast foran 4.plassen på resultatlista.

Fire mersterlige herrer konkurrerer om plasseringene og all hederen og æren det medbringer. Kolli er mesterligst på +2, mens Harald er nest mesterligst på +7 og Jan Henning får æren av å være tredje mesterligst på +9. Kasper må gå slukøret hjem ett kast bak.

Kuriosa:

  • Hull 13 er det eneste hullet som ikke blir birdet for dagen. Og det er første gang i året det ikke har blitt birdet.
  • Hull 5 er igjen det vanskeligste med et snitt på 1,2 over par.
  • Hull 4 er også igjen det letteste med et snitt på par.
  • Tre solobirdier på hull 1 av Peter, hull 9 av nybegynner Sigurd Horn og hull 10 av Peter igjen.
  • Jørn var eneste som klarte bogeyfritt; 15 par og 3 birdier.
  • Ingen i Open hadde par på hull 14. 7 birdier og 7 bogeyer, som blir par i snitt.

Peter har et solid grep om sammenlagtseieren og har nå en luke på 16 kast ned til Olav. Olav holder på 2.plassen sin, mens Klammer tar over 3.plassen solo.

Jostein er urokkelig i Viderekommen og øker ledelsen sin, her også med 16 kast. Eller er det uendret i topp 3 med Ruben på 2.plass og Even på 3.plass. Det skiller kun 2 kast mellom disse.

“MilleR” dominerer også fullstending i Nybegynner og har en skikkelig feit ledelse med 53 kast. Thomas Guldbrandsen tar over 2.plassen mens Bård-André faller ned til en 3.plass. Jørgen og Sigurd har vært med på de siste fire onsdagsgolfene, så det er nok uunngåelig at disse blander seg inn i topp 3 om de fortsetter storspillet sitt.

I Master-klassen er det fortsatt Kolli som leder og har en god ledelse på 14 kast ned til Jan Henning. Terje er 9 kast bak der igjen og må sette inn turboen litt om han skal ha noe håp om å sveive innpå Jan Henning i innspurten.

Koronagolf blir det som sagt ut sesongen, så da slipper dere å ta hensyn til så mye annet enn datoen og ikke så mye tidspunktet. Det står dere fortsatt fritt til å bestemme selv.

Da snakkes vi og sånn. Hei så lenge!

Hei, hei!