Onsdagsgolf 15. juli

Onsdagsgolf 15. juli

Hei, hei!

Da har vi rett og slett kommet til omtrentlig så midt i juli som det går an å komme og jaggu var det 49 som møtte også til denne golfen.

Sjelden dominans i deltagelse i Open og Nybegynner med 17 i hver mens det var 10 i Viderekommen og 6 mestere.

Mye godt spill også denne onsdagen og det skulle rett og slett bli så bra at det ble tredelt 1.plass i Open melom Peter, Grave og Olav på -6. Alle kom godt i gang og lå mange minus etter de første hullene, mens Peter skulle avslutte med par og bogey. OB på hull 17, men reddet par likevel. Grave skulle kjøre dobbel OB på de to siste og avslutte med bogey, bogey. Olav avsluttet med birdie og par. Ronny hadde også en god runde på -5 og kom bare ett kast bak trioen på topp.

Ruben hadde en skikkelig god runde og gikk en solid runde på -3 i Viderekommen. Avsluttet med birdie, birde på de to siste. Jon Daniel hadde heller ingen dårlig runde og tar 2.plassen på +1. Jaggu en trio her også som deler 3.plassen; Bendik, Theodor og Andreas går alle på +2.

6 mesterlige herrer skulle kjempe om hvem som var den mest mesterlige, og det skulle vise seg å være Kolli med en god runde på -2. Stian “Syla” Selander hadde litt opp- og nedturer, men karret seg inn til +3 og solo 2.plass. Trio er tydeligvis temaet for dagen, for her er det jaggudøttemeg en trio til som vil dele på 3.plassen. Terje, Harald og Kasper deler broderlig på den siste pallplassen på +5.

Enda en uke med solid spill i Nybegynner, så det lover i hvert fall godt for fremtiden. Jørgen Feragen er best for dagen på +6, mens Sigurd ikke er langt bak på +9. Haukedalen har begynte å sveve inn på banen igjen og tar den 3.plassen på +12. Nesten så det ble enda en tredelt pall her også, for her er det også en tredelt 4.plass.

Kuriosa:

  • Alle hull blir birdet for dagen.
  • Hull 5 er tilbake på tronen over det vanskeligste hullet med et snitt på 1.4 over par.
  • Hull 16 er det letteste med et snitt på 0.1 under par og også det hullet med flest birdier.
  • Solo-birdier på hull 8 av Olav og på hull 15 av Selander.
  • Bare 1 av 17 i Open klarte birdie på hull 9, mens 4 av 10 i Viderekommen klarte det.

På sammenlagten er det fortsatt Peter som har en solid ledelse med 12 kast over Olav, men det er ikke en uoppnåelig ledelse å innhente. Grave tar solo 3.plass og er bare 2 kast bak Olav.

I Viderekommen er det fortsatt Jostein som holder på ledelsen sin, men det er nå bare 8 kast ned til Ruben som skyter opp i rekordfart. Even holder fortsatt på sin 3.plass og er bare 2 kast bak Ruben igjen.

Kolli øker ledelsen sin i Master og leder nå med 10 kast over Jan Henning, mens Terje sniker like bak, her også med 2 kast bak.

Jon Henning har fortsatt en heftig ledelse i Nybegynner og leder med 20 kast over “MilleR”, mens Bård-André faktisk ikke er 2 kast bak teten, men har likevel grep om 3.plassen.

Som nevnt tidligere, så fortsetter koronagolfen ut sesongen og det er nå faktisk bare 8 runder igjen. Tida har jaggu gått fort. Vi har vært heldige med været, så satser på at det holder også neste uke! Hei så lenge!

Hei, hei!