Onsdagsgolf 1. juli 2020

Onsdagsgolf 1. juli 2020

Hei, hei!

Første dag av juli og koronagolfen ruller videre.

Fortsatt sommerlige forhold og 38 tok turen denne dagen. 12 i Open, 13 i Viderekommen, 2 i Master og 11 i Nybegynner.

Johannes gjør en meget stabil runde med bare én bogey, 4 birdier og resten par på -3 og det holder faktisk også til seier i dag, og han tar dermed sin første onsdagsgolfseier! Spennende saker. Ole Einar hadde et litt røft midtparti med 4 over på tre hull, men det holder likevel til -2 og en 2.plass. Tor-Erik hadde en røff start med tre bogeyer på rad, men hentet seg inn og tar 3.plassen på -1.

I Viderekommen ruller Andreas Kolle godt tar en klar seier med en solid runde på -2. Jon Innleggen går også en meget godkjent runde på +3 sammen med Even Selander og deler dermed 2.plassen.

Jørgen Feragen gjør sin entré i Nybegynner og går en fin runde på +11. Jon Henning er som alltid stabil og går til +13. MrPrelge er ikke langt bak og går inn til en 3.plass på +14.

Kun to mesterlige herrer i Master-klassen i dag, så topp 2 var i hvert fall sikret. Stian hadde en ganske problemfri runde og går inn til -1. Det var jevnt mellom dem til de siste tre hullene, og Terje fant like gjerne ut at han skulle slå til med 15 kast på det siste hullet for å gå inn til +15. Spennende taktikk. Vi får se om det lønner seg i det lange løp.

Kuriosa:

  • Hull 9, 10 og 15 blir ikke birdet.
  • Hull 10 skapte mye trøbbel og er det vanskeligste hull for dagen med 1.5 over par.
  • Hull 16 er det enkleste hullet for dagen med 0.1 under par og hele 12 birdier og 19 par og bare 5 enkeltbogeyer.
  • Solo-birdier på hull 1 av Terje og hull 17 av Eirik Kittilsen.
  • 10 av 13 i Viderekommen gikk OB på hull 14.
  • MrPrelge er den eneste i Nybegynner med birdie. Denne kom på hull 16.

Da er vi faktisk halvveis i årets koronagolf og det er fortsatt Peter som holder på klar ledelse med 15 kast over Olav. Ole Einar tar innpå litt og er nå bare 5 kast bak Olav.

Selv med en litt svak runde i dag, så er det fortsatt Jostein som holder en veldig klar ledelse i Viderekommen med 14 kast over Even. Ruben og Even bytter plass og det skiller 3 kast mellom dem.

“MilleR” har også grei kontroll på Nybegynner-klassen og leder komfortabelt med 17 kast over Bård-André. Thomas Gulbrandsen holder fortsatt på 3.plassen.

Det blir nok aktuelt med koronagolf neste uke, og det er nok også greit siden mye av ferien begynner å avvikle seg. Hvorfor endre på en suksessoppskrift, lizzm?

Men ja, da snakkes vi sikkert ved og alt sånn! Hei så lenge!

Hei, hei!