Onsdagsgolf 24. juni 2020

Onsdagsgolf 24. juni 2020

Hei sann på deg sann!

Da var vi jaggu i gang med nok en uke og nok en golf.

Været var nok en gang upåklagelig og 45 tok turen. Grei fordeling mellom klassene også med 16 i Open, 16 i Viderekommen og 13 i Nybegynner.

Grei fordeling var det derimot ikke om 1.plassen i Open. Peter Lunde viser hvorfor han er tre ganger norgesmester og klinker til med en knallheit runde på -11! Grave og Skjønstad gjør en god figur, men må se seg slått med hele 9 kast og en delt 2.plass på -2.

Andreas Kolle er heller ingen smågutt i Viderekommen og går en fin runde på -1. Jostein Pedersen er som alltid gørrstabil rundt par og går inn til en 2.plass på +1. Eystein holder også fint nivå og tar 3.plassen på +2.

Jon Henning begynner å finne formen i Nybegynner og går enda en fin runde på +13. Delt 2.plass er det i Nybegynner også på +16 mellom Mathias Herbert Rui og Christoffer Skoe.

Kuriosa:

  • Alle hull blir birdet
  • Og nok en gang er det solobirdie på hull 15 av rundens vinner
  • Peter hadde 11 birdier, 0 bogeyer og 7 par
  • Jonas hadde bare én birdie mindre enn forrige uke, men ender likevel på +2
  • Hull 11 er en sjelden gang det letteste for dagen med et snitt på par
  • Hull 11 har også flest birdier med 11 av 45
  • Hull 11 er også det eneste hullet som ikke ser mer enn 4
  • Hull 16 blir paret flest ganger med 27 av 45
  • Hull 5 har norgesrekord (det er nå offisielt) i å være det stabilt vanskeligste hullet på en ukesgolf og spiller på 1.6 over par

Peter gjør et skikkelig jafs på sammenlagten og stikker litt i fra nå. Han leder med 12 kast på Olav, som fortsatt holder på 2.plassen sin. Tredelt 3.plass er det mellom Ole Einar, Grave og Klammer som ligger 6 kast bak Olav.

I Viderekommen er det Jostein som virkelig har satt inn turboen og har en solid ledelse på 14 kast foran Ruben og Even som deler 2.plassen.

Ingen mesterlige herrer denne uken heller, så stillingen er fortsatt uendret med Kolli på 236, Terje på 237 og Jan Henning på 239.

Andreas “MilleR” Mathiassen holder på sin solide ledelse i Nybegynner og leder med 16 kast på Bård-André som igjen leder med 4 kast over Tobias.

Ingen vet hva sommeren vil bringe, men enn så lenge velger vi å kjøre koronagolf. Mye fordi det har vist seg å være et meget vellykket format og tiltrukket seg mange nye som er villige til å teste ukesgolfen under litt mer komfortable forhold. Men som alltid, vi sier i fra dersom det skulle endre seg.

Da snakkes vi ved og alt det der! Hei så lenge!

Hei, hei!