Onsdagsgolf 17. juni 2020

Onsdagsgolf 17. juni 2020

Hei, hei!

Det har vært en stund sida nå, og det er rett og slett fordi jeg har glemt å skrive ukens innlegg! Skulle tro at etter å ha holdt på med dette i altfor mange år, så ville det være rutine nå, men mye av problemet er at det ikke er mye som er rutine lenger i disse dager.

Men i hvert fall, her kommer forrige ukens innlegg, denne uken.

47 spillere tok turen til nok en koronagolf og været var igjen upåklagelig. Litt vind var det, og det viste seg nok en gang å gjøre hull 18 litt vrient.

Likestilling i feltet med 18 i Open og 18 i Viderekommen og 11 i Nybegynner.

Jonas tok turen og gjorde en meget god figur. Etter 12 hull lå han -8 og hadde virkelig skrudd på turboen. Han skulle også pare ut de siste 6 hullene og endte på -8 til slutt med en feilfri runde, som vi kaller det i bransjen.. Ole Einar hadde en meget het start med 4 birdier til å begynne runden. En liten smell på hull 18 gjorde at han til slutt endte på -6. Klammer hadde en nesten bogeyfri runde, og fikk kun bogey på hull 7. Med 7 birdier på toppen av det, så endte han til slutt på -6, som er delt 2.plass for dagen.

Jostein Pedersen spiller altfor stabilt, og tar 14 par, 3 birdier og én bogey. Det holder til en solid runde på -2. Bendik har også veldig lite rot og skilter med 13 par, 2 birdier. Med to bogeyer og en dobbeltbogey, så ender han til slutt på +2. Jørgen Tveit er litt mer ustabil på midtpartiet, men gjør likevel en fin runde på +3 som holder til den siste pallplassen i Viderekommen.

Jon Henning, må ikke forveksles med Jan Henning, går en fin runde i Nybegynner og ender til slutt på +10. Andreas “MilleR” Mathiassen kommer et lite stykke bak, men gjør likevel en god figur på +17. Bård-André er ikke langt bak og tar 3.plassen på +18.

Kuriosa:

  • Alle hull blir birdet for dagen.
  • Hull 5 er det vanskeligste med et snitt på 1.3 over par.
  • Hull 7 er det letteste for dagen med par i snitt.
  • Hull 7 er også det eneste hullet Klammer fikk bogey på.
  • Lars Halvor var den eneste som klarte birdie på hull 15.
  • Jon Henning var den eneste som klarte birdie på et hull i Nybegynner.

Åtte runder har blitt spilt i årets utgave av koronagolf og vi begynner å se en sammenlagtliste som begynner å vise et mønster.

Peter er fortsatt i ledelsen i Open, men Olav er bare 5 kast bak. Ole Einar og Klammer rykker litt i fra de andre og er nå 11 kast bak Peter på en delt 3.plass.

Jostein stikker i fra i Viderekommen og har nå en luke på 14 kast ned til Ruben. Delt 3.plass er det i Viderekommen også mellom Magnus og Even, som bare er to kast bak Ruben.

Det har ikke vært noen mesterlige herrer her de siste par ukene, så stillingen er mer eller mindre uendret. Kolli holder stand og leder med ett kast foran Terje. Terje igjen leder med kun to kast foran Jan Henning, som ikke må forveksles med Jon Henning.

I Nybegynner er det “MilleR” som har tatt over tronen og leder med 13 kast foran tidligere leder Tobias Hoff, mens Bård-André hopper inn på topp 3.

Det er allerede onsdag neste uke, så om du leser dette, så kan jeg meddele at det vi fortsetter med koronagolf. Det har vært en knakende suksess til tross for restriksjoner, og viser seg å være et veldig populært format. Om eller når vi går tilbake til normal ukesgolf vites ikke, men vi gir som sagt alltid beskjed dersom det skulle endre seg.

Da snakkes vi plutselig igjen og sånn! Hei så lenge!

Hei, hei!