Onsdagsgolf 3. juni 2020

Onsdagsgolf 3. juni 2020

Hei igjen!

Koronaen herjer fortsatt og vi kjører fortsatt tilrettelagt koronagolf.

40 møtte opp i dag og faktisk halvparten av feltet besto av Open.

Forholdene hadde endelig roet seg og det ble en nesten perfekt golf-dag.

Norgesmester Lunde har fått litt fart på norgesmesterraketten (dette er ikke et ekte ord, auto-korrektur, selv om du påstår det) og gikk nesten en feilfri runde helt til hull 18 hvor det ble en OB-4-er. Det holdt likevel til -7 og en fin-fin runde. Klammer klemte også til med en nesten bogey-fri runde, men tok en klam 5-er på hull 10. Det blir ganske pent likevel og ender på -4, mens Ronny rodde inn 3.plassen på -1.

Jostein Pedersen holder absolutt Open-nivå i dag og går en meget solid runde på -2. Herman Aass viser også gode takter og går en veldig bra runde på par. Ruben Olsen henger også med og med unntak av en liten smell på hull 10, så går han veldig stabilt og fint og ender på +2. Det skilte 4 kast mellom Jostein og Ruben og det skilte 4 kast mellom dem på hull 10.

De mesterlige herrer stiller opp som alltid, og den mesterligste av dem for dagen er Terje på -1. Jan Henning sveiver seg inn til +2 mens Kasper kaster seg inn til +6.

Fire nybegynnere hadde vi også og her var Andreas Mathiassen ganske overlegen på +16 mens Eriksen Jr. og Thomas Guldbrandsen (som auto-korrektur påstår IKKE er et ekte navn) ender bare 2 kast fra hverandre.

Kuriosa:

  • Hull 6 og hull 15 blir ikke birdet for dagen.
  • Kun én birdie på hull 1.
  • Hull 16 er det letteste for dagen, og det er rart det der når vinden ikke blåser til tyfon-hastigheter, så er det ikke så vanskelig plutselig. 7 birdier totalt og 2.9 i snitt.
  • Hull 10 er det vanskeligste for dagen og spiller 1.3 over par i snitt. Jostein var den eneste med birdie her for dagen. Ruben var ikke den eneste med 7 eller mer.
  • Peter var den eneste med birdie på hull 1 og 17.

Sammenlagten ruller og går som aldri før, og det virker å være stabilt og fint nå, så da tror jeg det er under kontroll og dere kan begynne å ta den på alvor.

Peter er fortsatt relativt overlegen og leder med 9 poeng på Klammer som hopper opp på 2.plass med dagens runde. Det er dog jevnt nedover og Ronny er bare et birdie-kast, eller to, unna.

Jevnt er det også i toppen av Viderekommen og Jostein har spilt stabilt og fint i hele år og har en ledelse med 3 poeng over Ruben, mens Jon Daniel bare er ett poeng bak der igjen.

Kolli har fortsatt koll på Master og leder med 7 poeng foran Eriksen Sr. Jan Henning svanser også rundt og er bare 3 poeng bak.

Og endelig har vi løst gåten Landsverk. Det holdt ikke å flytte ham til Viderekommen på sammenlagttabellen, jeg måtte også flytte ham opp til Viderekommen på den første runden der han stilte i Nybegynner ellers ville den ikke ha noe med det å gjøre. Jeg er glad i deg, Metrix, men du kan være sabla slitsom noen ganger.

I hvert fall, Eriksen Jr. går opp i ledelsen med 3 poeng over Bård-André mens Guldbrandsen med det falske etternavnet tar 3.plassen.

Fort fare for at det blir det koronagolf også neste uke, men det får vi se når det nærmer seg.

Da er det vel bare å ønske alle en god helg og at helsa holder. Hei så lenge!

Hei, hei!