Onsdagsgolf 27. mai 2020

Onsdagsgolf 27. mai 2020

Hei på deg!

Da er vi her igjen, gitt! Ny uke, nye muligheter, og mer korona.

Oppmøtet er skremmende stabilt i disse ustabile tider. 46 tok turen denne dagen, fra langt og fjernt. Eller, spørs om Sandefjord telles som langt og/eller fjernt.

Viderekommen skulle vise at de hadde fått nok av å bli herset med og viser at de er tilbake som den regjerende klassen med 18 i Viderekommen mot 17 i Open. 9 hadde tatt turen i Nybegynner, 2 mesterlige herrer i Master- og 1 dannet dame i Dame-klassen.

Ronny har ikke reist så altfor langt for å bli med på dagens golf, men deler likevel broderlig på 1.plassen sammen med den langtreisende Kristoffer Amundsen. Ole Einar var bare ett kast bak, men det holder likevel til 3.plass.

Jon Daniel har blitt en veldig kompetent spiller og viser nok en gang gode takter i Viderekommen med sin runde på +1. Og passelig nok, så er det tredelt mellom 2.plassen på +3 mellom Andreas, Ruben og Magnus.

William Finckenhagen forbedrer seg med 5 kast fra forrige uke og cruiser inn til +15. Marius Dale spilte ganske stabilt med unntak av en liten smell på hull 14 og tar 2.plassen på +19. Casper Johansen er ikke langt bak på +21.

Terje begynner å finne formen og hadde gått tangert med de beste i Open om han hadde klart å komme seg god på det siste hullet for dagen. Det holder likevel til par, som tross alt er en godkjent runde for dagen med forholdene som var. Harald tar sin første tur for året og viser at han ikke har rustet helt bort og går en fin runde på +2.

Charlotte var den eneste som stilte i Dame-klassen i dag, men hun forbedret seg fra forrige runde med hele 13 kast, så det må jo være noe å ta med seg.

Kuriosa:

  • Hull 15 og 17 blir ikke birdet for dagen. Hull 17 måtte vi hoppe over grunnet kapring av sykkelklubben ved kurv.
  • Hull 3 er faktisk det letteste for dagen med et snitt på par og også flest birdier med 10.
  • Hull 5 er stadig det vanskeligste for dagen, og jeg kan vel påstå av gruppa mi ikke gjorde snittet noe bedre heller. Tvert i mot gikk vi på 6.33 snitt her mens snittet for alle spillere lå på 5.2.
  • Egentlig pleier jeg å skrive om ace i egen del, men dette er så kuriøst at det fortjener å havne under en egen kuriositet. For det er faktisk TO ace for dagen, og jeg kan ikke huske at det har skjedd før i Skien! Kristoffer Amundsen kaster den inn på hull 12 mens Morten Rue kaster seg opp og inn på hull 7. Vi har ikke startet med ace-pott igjen, dessverre, men all heder og ære til dere! Og som vi vet så er jo heder og ære like mye verdt som harde kontanter.
  • Morten Rue begynte veldig fint og bygget egentlig opp til acen sin, men etter acen, så gikk han rett på en trippelbogey og tre enkleltbogeyer. Evig eies kun det tapte og sånn.

Gledelige nyheter på sammenlagten også, for jeg ser ut til å ha funnet en løsning på å oppdatere underveis og det ser også ut til å være riktig også, som man skulle tro var en selvfølge, men med teknologi vet man aldri.

Om man skal tro på sammenlagten, som jeg velger å gjøre, så er det Peter som leder i Open med 8 kast foran Ole Einar mens Klammer og Tor-Erik følger like bak med 2 kast.

Jon Daniel har også en luke på 5 kast i Viderekommen over Jostein, mens Magnus holder en knepen 3.plass 3 kast bak er igjen.

Eystein har jeg da vitterlig flyttet til Viderekommen (etter at han selv begynte å registrere seg her), her må jeg nesten insistere, Metrix, men han står fortsatt under Nybegynner. Hadde det i så måte vært tilfellet, så hadde han ledet Nybegynner med 70 kast. Som jo er litt ekstremt. I stedet er det nok Bård-André som leder her på 261 mens Thomas Guldbrandsen og Andreas Mathiassen henger tett sammen på 275 og 276.

I Master er det Kolli som holder den støeste kursen og leder ganske klart med 17 kast over Jan Henning mens Kasper bare er 5 kast bak der igjen.

Tre damer vi hatt innom i år og Charlotte er bedre enn Charlotte. Det har vi vel alltid hatt en mistanke om.

Ingen vet hva neste uke bringer, men det finner vi ut av når den tid nærmer seg. Mest sannsynligvis koronagolf, men som sagt, vi får bare vente og se.

Da var det vel alt for denne gang og greier og sånn. Hei så lenge!

Hei, hei!