Onsdagsgolf 13. mai 2020

Onsdagsgolf 13. mai 2020

Hei igjen!

Koronagolf nok en gang, men det ser egentlig bare ut til å trigge interessen til folk enda mer. Hele 49 møtte opp til onsdagens golf, og jeg kan i hvert fall ikke huske sånn i manns minne at vi har vært så mange på en onsdagsgolf før, så jeg kaller dette en uoffisiell rekord.

22 i Open, 15 i Viderekommen, 3 i Master, 7 i Nybegynner og 2 i Dame.

Jevnt skulle det naturlig nok bli med så mange, og selv om Olav gikk på en OB-smell på hull 18, så holdt det likevel til å gå dagens beste runde på -4.Klammer og Peter følger like bak på -3.

Jan Henning skulle også få fart på sveiva og kom seg inn til +2. Kasper og Kolli delte mesterlig (pun intented) på 2.plassen på +6.

Det var ikke så lenge siden Ståle rota rundt i Nebegynner og har tatt store steg siden den gang og går inn dagens beste runde i Viderekommen på +2. Andreas Kolle og Jostein Pedersen er likevel rett bak og deler 2.plassen her også på +3.

7 nybegynnere var det og det skulle bli jevnt, men det var likevel Andreas Mathiassen som gikk inn til den beste runden på +22. Så kan man jo spørre seg om maskiner endelig har begynt å bli bevisste, for sondre.sl@hotmail.com møter opp, fysisk eller via Matrix vites ikke, men går likevel på +24 som holder med 2 kast foran Tor Håkon Gisholt.

2 damer var det også, og det var Charlotte som var best for dagen over Kristine etter bra spill på de siste hullene.

Kuriosa:

  • Hull 10 er det eneste som ikke blir birdet. Det er også det neste vanskeligste for dagen.
  • Interessant hva en litt annerledes kurvplassering kan gjøre med vanskeligheten på et hull.
  • Hull 5 er nok en gang det vanskeligste for dagen med et snitt på 5.5 1.5 over par.
  • Hull 4 er også det letteste for dagen med et snitt på 3.0, og har også fleste birdier med 13 stk. 10 av topp 13 i Open klarte birdie her.
  • Det var totalt 91 birdier for dagen og bare litt flere enkeltbogeyer med 95.
  • Paret er tydeligvis rettferdig på de fleste hull for det var hele 408 par som utgjorde 48% av alle hullresultater.
  • Auto-korrektur påstår at “hullresultater” er et godkjent ord.

Nok en gang, så må man ta sammenlagten med en klype salt sånn underveis, men det viktigste er at det burde bli riktig til slutt. Som jeg har trua på at det blir. Om ikke, så blir det veldig mye jobb for meg helt på slutten. Men det får jeg heller svette over når den tid kommer. Som forhåpentligvis blir aldri *gulp*.

Det blir fort også koronagolf neste uke med golfstart på ulike tider, men det får vi også se på når den tid nærmer seg. Det har blitt åpnet opp for større grupper, men likevel ikke at man kan samles og gå på samme tidspunkt, så dette blir nok fort normalen i hvert fall fram mot sommeren. Kanskje også lenger. Men det fungerer egentlig bra sånn som det er noe, så vi burde vel egentlig være fornøyde så lenge vi får spilt.

Det var alt for denne gang! Hei så lenge!

Hei, hei!