Onsdagsgolf 6. mai 2020

Onsdagsgolf 6. mai 2020

Hei igjen!

Onsdag er det og golf blir det. Det står i loven.

Mye vind og tøffe forhold i dag. Vi kjørte flex-start som forrige uke, så det var nok ikke helt like forhold for alle, men om man ser på resultatlisten, så jobbet nok de fleste mot elementene på et eller annet tidspunkt.

Jonas tar turen innom, og etter et lite bogey-race fra hull 8 til 11, så finner han fotfeste igjen og ender på en respektabel -2. Tor-Erik “bursdagsbarnet” Isaksen viser også at bløtkake ikke er noen hinder for prestasjon og går inn til -1. Grave og Klammer syntes det var gøy å gå +2, så de deler like gjerne på 3.plassen.

Stian Selander fyra hardt forrige uke etter en skuffende sesongåpning, men revansjerer det litt i dag med å være beste Master og faktisk 3. beste i feltet på +1.

Veldig jevnt i Viderekommen, og bra nivå med tanke på forholdene. Andreas Kolle går så vidt best, men likevel best, på +5. Jon Innleggen er ikke langt bak, men akkurat langt nok og ender på +6. Eirik og Verner likte også tanken om å dele, så de deler også broderlig på 3.plassen og går inn til +7.

Fire Nybegynnere, men kanskje Eystein har rota seg inn i feil felt, for han knuser all motstand på +8.

Vi hadde også en dame i dag. Charlotte, så det er fint å se!

Kuriosa:

  • Hull 18 hadde veldig feil vind og alle disker ble trykt ned etter 40 meter. Noe som er dårlig nytt, når man prøver å komme over et gjerde, og spiller vanskeligst for dagen med et snitt på 5.1. Hele 2.1 over par. Mye stygge tall, men Jonas klarte birdien likevel.
  • Hull 3 var det letteste for dagen på 3.1 i snitt.
  • Tross harde forhold, så var det kun hull 10 og 17 som ikke ble birdet. Det var dog fire hull som hadde kun én birdie.
  • Kun 9% birdier for feltet for dagen.
  • Men nesten halvparten par med 49%.

Sammenlagten er fortsatt litt work in progress, og det er fortsatt bare halvparten av rundene som tellende, men Matrix regner nok ikke ut dårligste runder fortløpende og stryker nok ikke før etter det har blitt spilt minst 11 runder. Men dere skjønner greia.

Vi får se hva som skjer neste uke, men det kan fort hende det blir korona-golf da også. Vi sier i fra når det nærmer seg og når NAIF har kommet med informasjon.

Vi snakkes ved!

Hei så lenge! Hei, hei!