Klubbmesterskap 2019

Klubbmesterskap 2019

Klubbmesterskapet er alltid et høydepunkt for året. Etter litt overtalelse fra Jan Henning, så flyttet vi det til 28. september i stedet for den opprinnelige planen om 5. oktober. Det skulle vi ikke ha gjort.

Misforstå meg rett, Jan Henning er en sentral del av ethvert KM, men været kunne neppe ha truffet verre. Og mens jeg skriver dette nå en uke etter på 5. oktober, så innser jeg nå dette.

Men, det er lett å være etterpåklok. Selv var jeg ikke tilstede, men jeg er sikker på at festen var et høydepunkt som alltid.

Det ble ganske bra oppmøte til tross og 24 møtte opp. 9 i Open, 7 i Viderekommen, 5 i Nybegynner og 3 i Master, som til slut klarte å overbevise om at de trengte en egen klasse.

Første runde ble nok preget av ganske mye dårlig vær, for storspillet lot vente på seg. Ole Einar er faktisk den eneste som klarer å gå under minus på første runde på -4. Olav og Jens Jarle går på henholdsvis +1 og +2.

Grave graver som aldri før i Viderekommen og går på +2 med Johannes på +4 og Martin på +6.

Verner lever videre på seieren i Nybegynner og går inn til +14. Kenneth Honningsvåg er et lite stykke bak på +21 mens Chris kommer seg inn på +25.

Masterne mente de var verdige en egen klasse og tre mannsterke karer stilte opp her. Terje går bra på +3, Kolli ikke langt bak på +6 mens Han Henning har en litt tung dag på +14.

 

Andre runde ble en litt nedkortet og old school sløyfe på 13 hull.

Ole Einar satte på cruisekontrollen og vinner til slutt med 8 kast. Jens Jarle tar til slutt en fin 2.plass, mens det blir tredelt 3.plass mellom Olav, Ronny og Tor-Erik.

Jevnt skulle det bli i Viderekommen også, og det blir delt seier mellom Simon og Martin. Johannes, nok en gang, bare ett kast bak. Storfavoritten Grave hadde nok festet for hardt med sin kalasseier på sammenlagten og må se seg selv på en 4.plass.

Verner tar en ganske grei seier i Nybegynner med 18 kast foran Kenneth, mens Tien tar 3.plassen.

Terje herjer i Master-klassen og vinner med 10 kast. Kolli tar 2.plassen med 2 kast foran Jan Henning.

 

Og med det er sesongen for alvor rundet av og vi gratulerer alle vinnere og greier og sånn, så satser vi på en ny sesong onsdagsgolf til våren og kanskje vi også drister oss på en vintergolf litt senere på året.

Hei så lenge! Hei, hei!