Onsdagsgolf 25. september 2019

Onsdagsgolf 25. september 2019

Hei sann! Lenge sida sist, si.

Skribenten fikk en skikkelig kule for litt over en uke siden, men er nå på bedringens vei og har igjen funnet motivasjon og krefter til skrivebordet.

19 møtte opp til det som skulle bli den siste onsdagsgolfen for året. Noe var allerede avgjort, men det var fortsatt mye å spille for i de fleste klassene.

Ronny og Tor-Erik hadde lenge en duell om 2.plassen på sammenlagten. Ronny skulle fjerne all tvil og klinket til med -6, som er best for dagen, mot Tor-Eriks +3. Ole Einar avsluttet også med honnør på -5 mens Kolli blandet seg inn med toppen på +1.

Grave viste nok en gang hvorfor han dominerer sammenlagten i Viderekommen og tar seieren her på -2. Martin Oterholt henger godt med, men en liten smell på hull 5 ble kostbar og han ender på +3. Simon og Johannes synes deling er fint og tar 3.plassen på +7.

Verner og Tien har omtrent byttet på å ta seire i Nybegynner, men det ville Tord gjøre noe med og tar seieren her på +10. Verner er ikke langt bak på +12, mens Chris heller ikke er langt bak på +13.

Kuriosa:

  • Hull 4 er det letteste for dagen med 0.3 under par i snitt.
  • Hull 10 er det vanskeligste for dagen med et snitt på 1.3 over par.
  • Hull 2 og 10 er de eneste som ikke blir birdet for dagen.
  • Alle i Open fikk par på både hull 3 og 12.
  • Skal vi tro statistikken, så bommet 10 av 19 på øya (muligens også Kolli som fikk 5, men ikke hadde ført OB).

Og med det er også sammenlagten satt.

Ole Einar tar en temmelig overlegen seier i Open og vinner med hele 27 poeng. Ronny hadde en skikkelig innspurt og viser god sportsmentalitet de siste rundene. Det holdt til at han tok 2.plassen med 7 poeng til slutt. Tor-Erik noterer sin første topp 3-plassering i Open på onsdagsgolf og er nok fornøyd med til tross for at innspurten aldri kom.

Grave har for lengst vunnet Viderekommen, så det var ikke noe sjokk. Og slik som Ole Einar, så tar han også seieren med 27 poeng. Martin hadde vel også nærmest sikret seg 2.plassen for noen uker siden og har en meget komfortabel luke på 38 poeng ned til 3.plassen. Even tar til slutt 3.plassen selv om han ikke var på de fire siste ukesgolfene, og Johannes tar den sure 4.plassen, kun ett poeng bak.

Nybegynner har vært et drama i seg selv denne sesongen, men det ble til slutt Verner som tok det med 7 poeng. Tien tar da altså 2.plassen og Chris drar i land 3.plassen.

Kuriosa-bonanza:

  • Peter noterer de to beste rundene for året på -11.
  • Ole Einar  går -9 to ganger og Peter én gang.
  • Ole Einar går med et snitt på -5.33 per runde.
  • Grave går med et snitt på +0.33 per runde.
  • Verner går med et snitt på +10.83 per runde.

Da er alle vinnere kåret og sesongen er rundet av, så da gjenstår det bare å takke for i år, så sees vi til neste år!

Hei så lenge! Hei, hei!