Onsdagsgolf 18. september

Onsdagsgolf 18. september

God kveld og sånn!

Den nest siste onsdagsgolfen er ferdigspilt og det er fortsatt mye å spille for i de ulike klassene. Noe er allerede avgjort, men ellers er det full forvirring.

17 møtte opp i dag i ganske brukbart høstvær.

Ole Einar hadde en brukbar runde og tar seieren for dagen på -5. Ikke langt bak finner vi Olav på -4, mens Tor-Erik og Ronny tenkte de skulle beholde spenningen litt lenger og fant ut at de ville dele 3.plassen på +1.

Alex hadde nok en god runde og går en solid runde på +1. Martin er ikke langt bak og går på +3. Litt bak der igjen, så finner vi Andre Knutsen på +9.

Som sagt tidligere, så er det fortsatt fullt baluba (om det er lov til å bruke det ordet) i Nybegynner og Verner og Tien styrer som bare det fram og tilbake. Verner er best for dagen på +14, mens Tien går +18 og Eystein går +19.

Kuriosa:

  • Én gruppe har ført litt feil, så et lite forbehold om at det kanskje ikke stemmer helt i dag.
  • Hull 5 spiller som det vanskeligste, og det kan vi tro på, på 1,3 i snitt over par.
  • Hull 3 spiller så vidt som det enkleste, og det kan også fort stemme, på 0.2 under par.
  • Hull 1, 10 og 16 blir ikke birdet.
  • Hull 16 er normalt en birdiefest, men det var mye røskende vind her som gjorde det vanskelig.
  • Open er en sjelden gang best representert med 7 mot Viderekommens 6.

CTP var i dag på hull 8, og ikke uventet, så var det Kong Ole som tok denne. 90 kroner ble det ut av det, og det er bare mer penger til den uunngåelige pengebingen som en gang vil bli bygget.

Og apropos Kong Ole, han har fortsatt full kontroll i Open, og det er vel bare et lite mirakel som skal til for at han ikke tar 1.plassen i år. Han har en luke på 28 poeng ned til Tor-Erik og Ronny, som fortsatt deler 2.plassen. Rundene deres i dag er enten dårligere eller like dårlig som deres dårligste tellende runde, så stillingen er derfor uendret.

Grave har virkelig satt på cruisekontrollen og har ikke vært på de tre siste ukesgolfene. Men det går greit, for han har en luke på 22 poeng ned til Martin. Even beholder fortsatt 3.plassen sin, men Johannes er nå bare 3 poeng bak.

Så er det disse nybegynnerne, da. Hjælpe meg, hvor skal man begynne, egentlig? Verner leder nå med ett poeng foran Tien og alt vil derfor avgjøres neste gang, som blir den siste golfen for året. Chris ser ut til å ha grei kontroll på 3.plassen, og burde ta denne.

Som sagt, siste onsdagsgolf for året neste gang og da skal nok Verner og Tien virkelig få skværet opp en gang for alle. Én siste gang hvor ALT står på spill. *Drama*.

Det kan hende vi må begynne enda litt tidligere neste gang for vi pusher det ganske bra allerede sånn som det er nå. Vi kommer tilbake til dette om det blir tilfellet.

Da er det kvelden her i gården.

Hei så lenge! Hei, hei!