Onsdagsgolf 11. september (og fragmenter av 4. september) 2019

Onsdagsgolf 11. september (og fragmenter av 4. september) 2019

Hei på deg!

Lenge sida sist, si. Eller, er vel bar et par uker, men det føles i hvert fall lenge sida.

Sommeren er over og høsten har gjort sitt inntog i Skien. De to siste ukesgolfene har vært preget av våte forhold, og skiensfolk er ikke akkurat kjent for å være de mest akvatiske dyrene, så oppmøtet har vært litt magert, men fortsatt akseptabelt.

12 forrige gang og 15 denne uken.

På den 4., så var det mannen som ikke blir påvirket av dårlige forhold som tok seieren på -4. Tor-Erik på +1 og Ole Einar på +3.

Martin var best i Viderekommen på +6, Simon nest best på +10, og ja, du gjettet riktig; tredje best Jon Daniel på +16.

Verner og Tien var de eneste i Nybegynner og gikk på henholdsvis +17 og +25.

 

Fortsatt vått i dag, men regnet holdt seg heldigvis unna. Jan Henning hadde en knallrunde og gikk seg fint inn på -6. Ronny fulgte opp suksessen fra forrige gang og endte på -4. Olav ville også være med de (nesten) jevnaldrede på toppen og gikk inn på par.

Alex hadde en fin runde og tok seieren på +5 i Viderekommen. Jevnt skulle det bli mellom Andre Knutsen og Martin, men det var Andre som klarte ett kast bedre på +9, mens Martin da (om du fulgte med i mattetimen i 1. klasse) endte på +10.

Verner og Tien skulle igjen kjempe om de viktige poengene, og det skulle bli jevnt. Verner tok seieren for dagen og gikk på +15 mot Tiens +16.

 

Kuriosa:

  • Hull 5, 8 og 9 blir ikke birdet for dagen.
  • Hull 8 er det vanskeligste med et snitt på 1.1 over par.
  • Hull 12 er det letteste og spiller på 0.3 under par.
  • 6 hull blir birdet bare én gang.
  • Jeg er veldig sliten og klarer ikke komme på flere kuriosa.

Jan Henning klinket like så greit til med CTP på hull 12 også. En slik bragd har vi ikke sett maken til siden Thor Bjørklund oppfant ostehøvelen i 1925. Vi bøyer oss i støvet og gratulerer unge herr Gustavsen med 100 kroner.

Sammenlagten, ja, der har vi det kos.

Peter har nå en runde på 0 tellende og faller ned til den delt 5.plass sammen med Jens Jarle. Ole Einar leder nå Open med 26 poeng og det er egentlig bare Peter som kan utfordre ham om 1.plassen, men da må han også komme begge de to siste gangene. Ronny har stått på mens Tor-Erik har falt litt av. Forspranget Tor-Erik hadde har nå blitt spist opp og de er nå faktisk helt likt på 2.plass. Jørn er 13 poeng bak og kun et lite mirakel kan gjøre at han blander seg inn i medaljekampen.

Grave har ikke vært her de to siste gangene, men han har fortsatt full kontroll i Viderekommen og leder med 25 poeng. Martin har også fortsatt kontroll på 2.plassen, mens Even hopper opp til en 3.plass nå som Johannes har en runde på 0 tellende.

Verner og Tien har kjempet i hele år, og det ser ut til å bli en Shakespeare i 23 akter, for etter 21 runder, så er de helt likt. Det blir en spennende avslutning i flere klasser!

Da er det vel bare å runde av for kvelden og håpe på bedre vær neste gang.

Vi snakkes ved!

Hei så lenge! Hei, hei!

4. september:

11. september: