Onsdagsgolf 28. august 2019

Onsdagsgolf 28. august 2019

God kveld i stua, eller hvor det nå enn er du befinner deg!

15 møtte til golf i det som kan beskrives som selve definisjonen på klamt i dag.

Man skulle tro forholdene lå til rette for noen skikkelig klinkerunder, men i stedet tror jeg det bare sakte tappet krefter ut av de fleste. Jevnt ble det i hvert fall i dag som forrige uke.

Jens Jarle går best for dagen på -3 mens Jørn og Ole Einar deler 2.plassen på -2.

Even hadde en virkelig god dag og brukte tydeligvis forholdene til sin fordel og går en solid runde på par. Johannes var ikke langt bak og går inn på +2. Grave og Ståle bestemte seg for å dele broderlig og tar 3.plassen på +8.

Kun Verner og Tien stilte i Nybegynner i dag og det er førstnevnte som går en fin runde på +9 mens Tien ender på respektable +13.

Kuriosa:

  • Hull 2, 9, 15 og 17 ble ikke birdet i dag.
  • Hull 4 var det letteste og hadde 7 birdier, 8 par og ingen bogey eller mer.
  • Hull 9 var det vanskeligste og spilte ett kast over par i snitt.
  • Sjelden ingen birder hull 2, men det var til gjengjeld 13 av 15 som fikk par.

Lite endringer på sammenlagten. I hvert fall plasseringsmessig. Ole Einar leder nå med 10 poeng over Peter, så gjenstår det å se om han får muligheten til å ta turen i hvert fall et par ganger på de fire siste rundene for å kjempe om sammenlagtseieren. Det skal i hvert fall bli kamp om de siste plassene, for om man regner med at Peter ikke får nok tellende, så skiller det 9 poeng mellom Tor-Erik og Ronny og 6 poeng mellom Ronny og Jørn.

Grave har vel egentlig gravd ned sekken for lengst og resten av rundene nå blir bare en seiersmarsj. Han leder med 22 poeng over Martin, mens Martin leder med 23 poeng over Johannes. Even begynner å yppe seg litt og er nå bare 3 poeng bak Johannes.

Nybegynner er i tradisjonen tro et svare kaos og det svinger fra uke til uke. Verner leder nå med ett poeng over Tien, mens det er uendret mellom Chris og Frode.

Lite varsko om at vi muligens må begynne 30 minutter tidligere neste uke, for det begynner å bli mørkt rundt 20:30 i disse tider, men vi tror kanskje vi kjører én gang til før vi må starte litt tidligere.

Da var det kvelden, så snakkes plutselig igjen.

Hei så lenge! Hei, hei!