Onsdagsgolf 21. august 2019

Onsdagsgolf 21. august 2019

Hei på deg!

Golfen ruller videre som alltid, og i dag er heller intet unntak.

20 møtte opp i dag til en fin sensommerkveld og Viderekommen er igjen best representert med halve feltet.

Det var ingen helt heite runder i dag, men generelt bare veldig jevn spredning.

Ole Einar er best for dagen i Open med en godkjent runde på -4. Ronny er nest best, ikke langt bak, på -3, mens Jørn tar den siste pallplassen på -1.

I Viderekommen er det veldig jevnt, men det er til slutt Grave som er best på +1. Og rett bak der finner vi Alex og Sigbjørn på +2.

Litt mer spredning i Nybegynner. Verner er et par hestehoder foran resten av festen på +10, Chris på +15, mens Frode og Tien deler 3.plassen på +19.

Kuriosa:

  • I dag skal det ha blitt ført riktig på Metrix.
  • Hull 9 er det vanskeligste for dagen med et snitt på 1.3 over par.
  • Hull 16 er det enkleste med et snitt på 0.3 under par.
  • 7 birdier på hull 16 og 13 par. Ingen over par for dagen.
  • Hull 9, 10 og 15 blir ikke birdet for dagen.
  • Det er fem hull hvor det bare var én birdie.
  • Alle i Open spiller hull 2, 6 og 17 på par.

CTP var det jaggu også. Mathias er sjelden med, men hull 11 passet ham utmerket og han la seg omtrent 1 meter fra kurv. Det holdt til 110 kroner, og det er fint å se at noen andre enn Ole Einar “moneybags” Aasheim tar CTP-potten. Vi gratulerer og sånn. Knallings.

Vi har vel fortsatt også en sammenlagt, vil jeg tro. I hvert fall sist jeg sjekka.

Det er mer eller mindre uendret i Open siden både Ole Einar, Peter og Tor-Erik får dagens runder strøket. Ronny kommer litt nærmere Tor-Erik og er nå bare 8 poeng bak.

Viderekommen er også uendret, med unntak av at Grave nå graver enda litt mer forbi de andre, og leder nå med 29 poeng over Martin. Fortsatt kamp om 3.plassen, og det skiller bare 5 poeng mellom Johannes, Mats og Even.

Nybegynner er faktisk uendret (for en gangs skyld, si). Tien leder forsatt og er 3 poeng foran Verner. Chris får en liten luke på Frode og er nå 9 poeng foran.

Golf er det også neste uke. Helt frem til 25. september, som blir siste onsdagsgolf for året. KM er som sagt 28. september, så se eget innlegg om det.

Da er det kvelden her i gården. Takk for denne gang og sånn.

Hei så lenge! Hei, hei!