Onsdagsgolf 15. august 2019

Onsdagsgolf 15. august 2019

Se her, ja! Bare én ukesgolf å ta for seg. Da begynner ting å komme på stell igjen.

Veldig bra oppmøte i dag også med 29 kastere, hvor faktisk Open en sjelden gang var best representert med 12.

Peter Lunde tar sin avskjed med ukesgolfen for i år før han fortsetter på nye eventyr i Hamar. Han går like gjerne ut med stil og kliner til med bogeyfritt på -11. Jens Jarle har også en god dag og går en solid runde på -6. Tor-Erik og Ronny har nok lyst til å krangle om den 3.plassen på sammenlagten og synes derfor det var like så greit å dele dagens 3.plass på -3.

Lars Halvor har virkelig dagen i dag og går årsbeste på par. Grave er ikke langt bak sin navnebror og tar 2.plassen på +1. Det svinger litt for Johannes, men han kommer seg likevel inn til +4.

Tien går også årsbeste i Nybegynner og går en fin-fin runde på +5. Tobias tar turen nok en gang og går en fin runde på +8. Chris kjemper om 3.plassen på sammenlagten og trengte 3.plassen i dag på +13.

Siden banen er i stadig endring, så har det nok blitt litt feil ført inn på Metrix, så letteste og vanskeligste hull i dag tror jeg ikke har så mye for seg. Jeg tror nok kuriosa generelt bare utgår siden det ikke gir så mye mening om det har blitt ført riktig. Dere skal faktisk få én kuriosa:

  • Studer tallene på Metrix selv om det er av interesse.

CTP har vi jo som alltid, og som ordtaket sier: når Ole Einar er borte, danser Kolli på bordet. CTP var på hull 2/3/klatreparken og den var det nettopp som ordtaket forutså, Kolli som tok. 160 kroner ble de ut av det, og det er jo faktisk ikke så verst. Vi gratulerer og sånn. Vel fortjent og sånn.

Og apropos Ole Einar; han leder fortsatt sammenlagten i Open, og skal man tro Peter ikke kommer på flere onsdagsgolfer, så blir det også noen 0-poengere tellende på Herr Lunde. Da er det i så fall bare Tor-Erik eller Ronny som har noen reel sjanse til å kjempe om 1.plassen, men de er såpass langt bak at det skal nok bli vanskelig. Litt tidlig å si det, men 1.plassen er nesten sikret for Ole Einar allerede.

I Viderekommen er Grave enda mer suveren og graver nå på en ledelse med 28 poeng over Martin. Martin har også en luke på 26 poeng ned til Johannes, så her er det nok 3.plassen det skal kjempes om. Mats mister sin delte 3.plass, men er bare 3 poeng bak Johannes. Even er heller ikke langt bak og vil nok også være med å kjempe om 3.plassen.

I Nybegynner er det bare et svare kaos, om det er lov til å si det. Ingen plasser er sikre og det svinger fra uke til uke. Tien tar over 1.plassen igjen, og Verner faller ned til en 2.plass. Chris tar over 3.plassen og Frode Meyer faller ned til en 4.plass. Her skal det nok kjempes til siste runde har blitt spilt.

Ukesgolfen fortsetter som vanlig og vi kan nå avsløre at siste ukesgolf for året blir 25. september. Klubbmesterskapet blir lørdag 28. september, så hold av den datoen. Mer info kommer veldig snart. Men altså: lørdag 28. september.

Er det noe mer å si da? Tror ikke det. Må bare finne et teit bilde og et teit rim, så er det nok kvelden.

Vi snakkes ved!

Hei så lenge! Hei, hei!